MYS HELG

Det blir nog ingen uppdatering i helgen.

Andra bloggar:

MoaWenchert.bloggsida.se

Perssonftw.blogg.se

JjoelB.blogg.se

HAHAHA!

 Haha, jag dör av skratt. Var just innne på min gamla kamratsida som jag hade när jag var tolv, och såhär såg jag ut då. Svarta slingor hade jag också! HEMSKT!

im in love with an alien

John kom igår kväll så jag hade tänkt att inte gå till skoaln idag, men jag vaknade så tidigt imorse så jag gick upp och gjorde mig iordning.Så att Moa slapp vara själv i skolan. Ni har väl inte glömt? Ikväll ska vi ju på BIO! Jag vet inte hur jag ska våga åka hem inatt, jag kommer nog blunda 70 % av filmen.

Jag och mamma ska upp och shoppa lite idag. Sedan ska jag nog hem och sova, jag längtar redan.

john, världens bästa pojkvän

NU ÄR DET ÖVER

Förlåt för att jag inte hann uppdatera igår, jag hade så mycket att plugga.

Nu har jag och Moat hunnit redovisa och dansat i skolan. Oj vad nervös jag var. Jag brukar inte bli så nervös, men idag. då var jag supernervös! Och dansen ska vi inte tala om, vi hade ju inget tid att träna alls. Men nu är det klart och jag behöver inte längre tänka på det. SKÖNT!

Imorgon är det Fredag och då ska jag och mamma först upp och äta lunch, för jag slutar halv tolv. Sen ska vi handla julklappar och presenter till John. Och på kvällen ska jag och Moa på bio och se Saw 5. Jag vet inte varför, för vi kommer förmodligen börja gråta! Och på Lördag kanske vi ska och shoppa!

Nu ska jag plugga vidare .. Pusssss <3

busksnår

Kan någon ge mig lov?

Jag orkar inte med skolan, eller någonting annat för den delen heller. Jag orkade inte ens ut och springa idag, så jag får köra dubbelt så hårt på dansen imorgon. Fast jag dansade en stund hemma idag. Var tvungen att få klart koregrafin till på Torsdag, då jag och Moa ska uppträda i skolan.

Nu ska jag lägga mig i ett varm bad, lyssna på musik och skrubba bort de döda hudcellerna som har invarderat min kropp.

john, kom hit. jag behöver dig nu.

Hjälp, vad jag var trött

Om det var hårt igår. Jag orkade inte ens uppdatera bloggen. Först spelade jag 2 timmar innebandy och sedan var jag och dansade. När jag kom hem åt jag och kollade på Färjan, som var lika bra som vanligt. Efter det somnade jag i soffan.

Nu sitter jag i skolan och skriver om Friends som jag ska visa i en monter på Torsdag. Så nu måste jag kila och boka en föreläsning med dem.

Puss så länge! ♥

Sex dagar närmare :)


HERREGUD!



Ni kan inte ana vad ni har missat. Det började med att jag hade en lussekatt och julmust med mig in i matsalen för att jag inte vill ha någon sliskig halvtorr macka med intorkad ost och Moa hade en egen macka med sig. Och gissa vad, då blev vi utkastade därifrån,  klimakteriekärringar!

Sen skulle vi spela ett hockeyspel, när man ska skjuta en stor puck in ett hål. Och SJÄLKLART skjuter Moa den rakt på mitt finger. Jag har förmodligen aldrig hoppat så högt förut. Så jag sprang ut och hämtade snö, kramade den och satte den hårt i Moas bakhuvud. Det förtjänade hon, bitchen!

Tack för mig!

kämpa

Om ni har missat det så jobbar jag för fullt på min kropp. Det är dans och gym hela veckorna, med nyttig mat och massa frukt. På helgerna däremot, ligger jag mest och oussas med john och äter onyttigheter. Men det tycker jag att man får om man inte äter skärp i veckorna. Och det är inte alltid lika kul att gå till gymmet direkt efter skolan, det är då jag brukar tänka på hur mycket mina magmuskler ska synas i sommar. En solbränd mage med lagom synliga magmuskler?

Idag var en sån dag ( som alla andra söndagar ) att jag verkligen, VERKLIGEN inte ville säga hejdååå. Men lika ofta som jag inte vill det så måste jag det tyvär.
Kan ni tänka er hur det känns att säga hejdå till John och veta att det tar en vecka till jag får träffa honom nästa gång? NEJ, jag tänkte väl det. Det är inte speciellt roligt alls.


Jag har glömt att berätta att vi fick en liten böter igår, 400 kronor, Han blev lagom glad då. Men mamma var snäll och betalade den. Den här helgen var väldigt dyr. Vi handlade nog lite mer än vad vi borde, men gott var det!


Imorgon ska jag spela innebandy, och sen åker jag direkt till dansen. Så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu.


helgen var guld

hela helgen har varit supermysig. I fredags låg vi bänkade framför tv:en och åt godis. Igår träffade vi lilla Emilia, som för första gången på ett år gav mig en puss frivilligt ( och utan att gråta efteråt ). Då kom mammainstinkten tillbaka, JAG VILL HA ETT BARN. JAG VILL HA ETT BARN. JAG VILL HA ETT BARN. Fast var inte oroliga, John har sagt att det inte blir några barn förens han har gått klart sin utbildning, och det är nog säkrast.

Ni har väl inte glömt att jag hade NAMNSDAG igår? Det var nämligen CECILIA. ( tantnamn, jag vet ). Så vi gick till Kinamuren och åt Fyra små rätter, med friterad banan och glass till efterätt. Galet gott,

Morfar skjutsade just hem mig till pappa, så nu ska vi ut och gå.
Kan hända att jag uppdaterar lite ikväll med.

Puss på er

äntligen hÄlg

MEN YEEEES! Redovisade nyss om "Solenergi". Och vi fick MYCKET BRA kritik. Vi fick höra att vi var bra på att tala och att det var skönt att lyssna på oss, för att vi lär som nyhetsuppptalare. Vi hade snygg powerpoint och bra fakta. OM jag blir glad nu. Ännu en lyckad skoldag!

Idag ska jag till gymmet, plugga och sedan kommer babe. Ska verkligen bli skönt med helg igen, ikväll ska jag verkligen vila upp mig!

Cecilia Alexandra och Moa, kan det bli bättre?

Elva dagar till John fyller, snaaaart!

Mentorsamtal

Jag och mamma var nyss på mentorsamtal, det gick jättebra. Jag kunde få MVG i det mesta bara jag var med och disskuterade mer. Det kändes jätteskönt. Det får mig att bli ännum er peppad att kämpa för de betygen som jag vill ha. Och det har jag bara John att tacka för!

Efter skolan ska jag till gymmet, och sedan ska jag hem och plugga lite, puss på det.

Tolv dagar kvar till Johns fördelsedag :)

Kass telefonförsäljare!

-Heej? Hallå? eehh. HEJ. Jag heter ... ehhhm.. Jag söker .. hm..Cecilia .. ?
- Ja, det är jag?
-Jo det är så .. att .. ehh.. jag ringer från .. ehh. hmm. eh jag ringer ifrån.. Men vart ringer jag ifrån nuigen? ehh.. jag ville bara säga att du har ...
-Bara så att du vet, jag är inte 18 ...
 -oj .. ehhm ... hmm.. jag får nog inte prata med dig va?
- Nej det får du inte,bra att du vet vart du kommer ifrån också.. KLICK!

Vilken looseer, fick jag slå dig så skulle jag. hatar alla telefonförsäljare!


hej här kommer segertåget

Ja, idag har gammelmormor, mormor, mamma och jag namnsdag. Vi heter alla Elisabett i mellanamn.

Elisabet är ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung, som betyder: " Gud är fullkomlighet" och " Gud är min ed".

Igår var jag och pratade med Frida en stund, och sedan var jag ute och sprang. Så skönt var det. Efteråt gick jag en sväng till kyrkogården. Och när jag kom hem hade jag 7 missade samtal, stackarn hade visst gått och blivit lite orolig. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete om Marknadsföringslagen som vi strax ska redovia. Och efter skolan ska jag och dansa, och sen blir det plugg!

♥Tretton dagar kvar till John fyller 






                                                                                                                                                                                                                                                                                     

kom lite närmre så att jag kan känna din värme

Hann aldrig att uppdatera igår. var och dansade och sedan åt jag en underbart god middag med mamma. Efter det väntade ett varmt bad. Och vidare till sängen för att prata med John. Åh, så mycket hemligheter han berättade. Jag blev så glad :)

Nu sittet jag, Alexandra och Moa i ett grupprum och jobbar med matte. Grattis till Moa som har namnsdag.
Ikväll ska jag till Nora och träffa Frida en sväng, sen ska jag och pappa ut och bränna fett!


Nu måste jag nog plugga vidare om jag ska få MVG i matte

14 dagar kvar till John fyller

hide and seek

känner du dig stolt övet att ljuga mig rakt upp i ansiktet. Känns det bra för dig, blir du en bättre människa ? om du inte har fattat det än: du förstör mig. även om det inte betyder mycket för andra så är det stort för mig. i ett förhållande ska man kunna lite på varandra. jag ger dig tillit, men du förbrukar den. hur tycker du att jag ska göra. låta dig svika mig eller att inte kunna lita på dig alls? bara DU som kan svara på det..

jag sitter och lyssnar på vår låt i hopp om att känna mig bättre, men jag känner mig bara mer sviken, förstörd och ledsen. jag har redan haft den här känskan, varför ge mig den igen. hoppet om att du och jag ska leva tillsammans livet ut, börjar sakta att avta. om du inte gör något väldigt stort väldigt snart, så är den drömmen snart helt ute.


Mmmm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
well of course you did
Mmmm whatcha say,
Mmmm that it's all for the best?
Of course it is
Mmmm whatcha say?
Mmmm that it's just what we need
you decided this
whatcha say?
Mmmm what did you say?


kylig måndag, utan John.

Idag var det snuskigt kallt. jag överlevde knappt i väntan på bussen. hade Sveriges jobbigaste tågresa till och från John, när jag skulle dit, glömde jag att gå av. Så en herre fick öppna dörrarna till mig efter att de stängdes. Och igår när jag skulle hem, höll jag på att gå av i Vingåker. Jag skulle behöva en sån som småbarn har när dem ska åka flygplan själva, en värdinna som åker med dem och visar vart de ska gå av. Det skulle passa mig perfekt.

Igår kväll kom Frida hem till mig och gjorde mig sällskap, det är för tråkigt att sova ensam! Så innan hon kom bakade jag en smaskig kladdkaka med ett stort chokladhjärta på. Vi kollade på Ensam Mamma Söker och Sanningens Ögonblick: "Hej jag är 37 år gammal, och jag älskar pappegojor, jag jobbar på ett slackteri och har en ring i näsan"

Just nu sitter jag och Moa i ett grupprum och ska läsa en engelskabok:
Holes Louis Sachar,  inte direkt någonting som jag kan rekomendera.

Femton dagar kvar till John fyller ♥

Lördag kväll

Förlåt för en riiiktig dålig uppdateringsvecka. Just nu ligger jag i sängen hos John och han sitter och spelar gitarr, tog tåget hit i Torsdags. Då jag kände att jag verkligen behövde honom. Vi har myst och kolla på de nyinspelade Narniafilmerna, väldigt bra. Jag är en sån person som inte alls är speciellt impad av att kolla på film. Och om vi nu ska göra det så får han locka mig med godis, dricka och massage. Det funkar alltid!

Vi kom alldeles nyss in från en väldigt mörk och lerig promenad, till Abbes restaurang. Eller som John säger: Välkommen till SKABBES! Jaaa, han är mogen .. Har har namn på det mesta: Netto blir Fetto, hemköp blir lemköp, eurostop blir eurosnopp och så vidare.

Nu ska vi dricka te och äta chokladpudding.


älskar dig john christoffer svärd


depp onsdag.

Jag fick höra en sjukt hemsk sak idag. Det så känns det så hemskt. Man blir så tagen, och hundrar hur det kunde hända? 
Jag är sur, ingen i min grupp arbetar, och jag ska på den där förbaskade dansen. Jag orkar inte, jag vill hem. Hem och sova, ligga i min varma säng. Vi två skulle verkligen behöva varandra just nu. Fast det är inte det ändå jag skulle behöva. Jag behöver John. Jag vill helst av allt ligga med honom under ett varmt täcke, och kolla in i hans mörka ögon, det gillar jag bäst! ♥

Bara 40 minuter kvar tills vi slutar, tagga!

heja Fredrik!

Har matte nu, guld är det! Jag har bestämt mig för att få MVG i matte A. Vi sitter och kollar på bilddagboken, och vi har hittat Örebros och Stockholms STÖRSTA bögar. Till och med våran lärare Fredirik började skratta och sa att han nog var bög, det var lite roligt faktiskt. Dem har lite mycket brunkräm, den dagen John kommer hem med brunkräm är det nog dags att fundera på om han inte är bi iallafall. FAST DET KOMMER ALDRIG HÄNDA!
Fick ett sms av honom, han har gått och blivit sjuk. ATTANS, jag som ska till honom på Torsdag. Men det hindrar mig inte!


Nu ska jag, Moa och Alexandra till restauranten och äta frukost.

Puss.


måndag igen.

Jag har en önskan. Vi ska bara ha en Måndag varannan vecka. Och den veckan vi inte har Måndag har vi Lördag. Alltså har vi två Lördagar och ingen Måndag. Låter det inte underbart? Lika underbart som det är att jag ska till John på Torsdag :)

Jag har för tillfället Engelska, och det går riktigt bra!
jag har precis ätit en glutenfri baugett med räkost, inte allt för gott kanske. Efter lunch ska jag och Moa och spela innebandy och sen drar vi direkt till dansen. Vi har precis bytt grupp,så nu ska vi börja i en jättestor grupp. Vi får se hur det går. Jag har faktiskt helt tappat lusten med att dansa. Och nu kommer det inte bli bättre när jag ska dansa direkt efter innebandyn på Måndagar. Det enda bra med att vi har bytt dansgrupp är att vi bytte dagar. Förut dansade vi Tisdagar och Fredagar, är glad att slippa det. Men hela bytet förstörde min och Fridas tv- sittar kväll på Onsdagar!!!

john, er dröm. Min verklighet.


cecilianordstrom.blogg.se

Återigen en jobbig söndag. Trött, och John har åkt. När jag tar studenten ska jag flytta till honom och aldrig mer åka därifrån! Jag hatar att säga hejdå, man vänjer sig aldrig. Igår var det tjejmiddag hos frida: det var vitt vin och wook som stog på menyn, underbart! Senare åkte jag och John hem. Och gissa: då fick jag köra bil. I EN TIMME: min lyckodag, det var så kul. Han tyckte kanske inte att det var lika roligt, men äsch då!

Nu sitter jag och gör som alla andra söndagar: kollar på Ensam Mamma Söker, underbart. När ena tjejen skulle välja bort en kille påminde det mig om när jag och john för länge sen gjorde slut (historia vid det här laget). När hjärtat och hjärnan säger två helt olika saker, och man blir som kluven. Hon sa att det jobbigaste var att se honom gå när dem sagt hejdå. Och då fick jag plötsligt tillbaka känslan när John gick ut och stängde dörren. Jag minns att tårarna sprutade och att jag genast sprang till fönster, för att se honom en sista gång. Som tur var så var det ju inte det. Hjärnan släppte allt och lär våra hjärtan avgöra, och tur var väl där. För jag vet att jag aldrig skulle kunna leva utan honom vid min sida.

Nu ska jag sätta mig och kolla på Sanningens Ögonblick, och sedan blir det sängen.
Puss och godnatt.


fredag kväll

efter skolan var jag, alexandra och moa och åt riktigt god mat: fläskkarré och potatisgratäng. jag har varit med Söt-Frida idag, vi har varit ute på stan och ätit fruktsallad. Nu sitter vi och kollar på "fredag hela veckan". Idag är john med sina kompisar i stan, och sur är han med. Och inte vill han höra av sig, det ska han få gottgöra!


HATAR NÄR DU ÄR SURGURKA JOHN!, på riktigt.. så omoget..

homosexuell?

    "jag vill ha 100% läder i present pappa" / joel b.

ÄNTLIGEN FREDAG


skolan shopping dans


cc

Oja, snart helg. Vad sker?
För min del blir det lugnt, ska träffa pappsen.
Och såklart leka med min favorittjej Frida :)

hem →

Alldeles snart är det slut. tack och lov, den här dagen... För seg!

Nu ska jag hem och ringa baby ♥        

Cecilia ♥ John

Kom alldeles nyss till skolan, och jag är redan sugen på att gå hem. på förmiddagen ska vi ha Svenska, det tycker jag riktigt bra om. Men jag har glömt min läsbok hemma! Inatt har jag sovit så gott, det kunde jag aldrig tro. Efter det som hände igår, så sjukt! Igår träffade jag Frida, EMIL har blivit så stor och gullg :)

Idag ska även John skriva tenta, önska honom lycka till!

cecilia elisabett nordström

Just nu vill jag inte vara här. Vi ska ha datorkunskap, där vi ska göra en varis hemsida. Jag är nästan helt säker på att min och M§oas kommer bli en Modesida.Just nu känner jag varken lycka eller sorg. bara längtan, längatan till Johns armar. Han varma och trygga famn, där jag trivs bäst. Jag hoppas att jag ska åka dit nästa helg, och då ska vi det som vi gör bäst, myysa! ♥

Jag blev lite glad imorse när jag fick veta att Obama faktiskt vann. En stor del av varför jag vill att han skulle vinna är för att han är FÖR abort, och det är inte McCain. varför jag själv är för abort behöver jag inte förklara, det är uppenbart. Han säger även att utsläppen ska minska med 20% år 2050. Men det finns en sak som jag inte håller med dem båda om, det är: DÖDSTRAFF! helt onödigt. Varför? För få fler platser i fängelserna? Eller för att det är kul att se en annan människa dö, framför ögonen inför en massa människor, nej. Det är bara förudmjukande, förnedrande. Är det någon som tänker på deras anhöriga? Familjen? Vännerna?

valvaka.

ikväll är ingen vanlig kväll. nej minsann för inatt är det valvaka. Då ska hela världens befolkning se vem som blir vald till USA's president: Barack Obama och John McCain. Vem tror ni vinner? Jag hoppas och tror på Obama, och det känns tryggt att veta att han leder! Just nu sitter jag och Linnea-braceface framför varsin dator. Väldigt mysigt ;) Idag var jag och dansade, och jag mmärket att min kropp är helt död. DÖD! jag orkade verkligen inte, ryggen har lagt av, och knät pajar som vanligt i fel tillfälle. Nästa gång ska jag ta mina smärtstillande, då ska ni få se på dans tjejer! Nej nu ska Brace Face platta mitt hår. SEE YA! Glöm inte: OBAMA SKA VINNA!

snyggare?

Eller är den här snyggare? Dem kostar lika mycket, 1000 SPÄNN! Men det är de värda! HJÄLP MIG!

snygg?

Nu har jag bestämt mig! efter jul är det jag som ska beställa en ny bikini! Även fast jag precis har beställt en marinblå med blommor, som faktiskt inte har kommit hem ännu. Jag har sån beslutsångest, jag vet inte om jag vill ha den i ROSA eller i SVARTVIT?

nu är ängeln borta.

Nu lyssnar på några av de låtar som spelades på min Gammelmorfars begravning. Det kommer alltid att vara många känslor i de låtarna för mig. De spelade bland annat Somewere Over The Rainbow när vi gick fram och la blommorna på kistan, det är en sak som jag aldrig kommer att glömma. Jag ville inte gå iväg från den kistan, där min älskade gammelmorar ligger. Han ska sitta brevid mig, och hålla mig i handen. Som han alltid har gjort. Eller så ska han blanda ihop mig med min 35 åriga moster, som han har gjort sedan jag fyllde 10! Eller tvinga mig att dricka kaffe. Han ska inte ligga där, det känns inte rätt. Jag vill att du ska vara här, här med mig. Jag ville inte gå ut från det rummet som du låg i. Vi hör ju ihop. Vi har samma kött och blod. Men inte nu längre. Du finns inte längre. Innan vi skulle lämna kapelet så spelade dem Håll Mitt Hjärta. Det var så vackert! Jag älskar dig Gammelmorfar <3

måndag kväll.

Hjälp vad jag är trött. Idag var vi först och spelade basket i några timmar, det var jättekul faktiskt. Och ännu roligare när jag gick göra massa MÅL! tyvär tog naglarna stor skada! Efter basketen drog jag vidare till gymmet. Om jag inte var trött när jag kom dig så var jag det garanterat när jag kom hem! Nu sitter jag och drömmer mig bort, till nyår. Jag vill för första gången i mitt liv ha en riktigt nyårskyss, på tolvslaget av John. Jag ser det framför mig, det skulle vara så fint! fast det är ganska långt kvar dit, advent, lucia, julafton .. Och förstås! John som fyller 22 den 1:a December! Jag har så många ideér om vad jag vill ge honom, men jag kan inte riktigt bestämma mig :) Kate voegele - Hallelujah Den är så fin. jag gillar att det är en tjej som sjunger, Lite mer känslor inblandat. <3

:)

Dem här SOMMARSKORNA har jag beställt, dumt jag vet!

en trött måndag morgon.

Nu är det så att jag aldrig har haft mjukiskläder i skolan, förutom på hajken, men det räknas inte. Men idag, idag har jag det faktiskt. För jag är så otroligt trött och snuvig så jag orkade det inte. Och vi går ändå bara till halv tolv, sedan ska vi till Njoy och träna. Från idag tills på Fredag ska jag bo hos min mormor och morfar, och vara kattvakt. För dem ska åka till Prag och gotta sig. För alla som inte vet så är Prag Tjeckiens huvudstad. Nu ska jag vara med, så att jag vet vad vi sa göra på engelskan. Puss!

söndag kväll, fylld av ångest.

Söndagar, vad kan man egentligen förvänta sig av en sådan dag? Jag har varit rätt så sliten hela helgen faktiskt, skönt att jag fick vara med John :) Vi har mesta grisat hela helgen, och inte fått något vettigt gjort alls. Men det är väl så det ska vara? Jag som är en klen typiskt svensk tjej, tål inte detta kyliga väder. Det är alldeles för kallt för mina tubklännigar och mina höga klackskor. Så jag har envisats med att ha det på mig hela helgen, dem minsta klänningarna och dem högsta klackskorna som jag kunde hitta! Mamma har bett mig att lägga upp mina sommarskor på vinden, men det kan jag verkligen inte göra! Istället har jag beställt ett par nya, som jag kan visa lite senare. Nu ska jag gå och bortsa tänderna och kolla på tv. Sov gott allihopa! <3

RSS 2.0