J TO THA T

peepz! jag gillar egentligen inte förkortningar, särskilt typ inte wiggah-svengelska-förkortningar, men bara för att jag är så jävla cool och heter jessica så skriver jag dem ändå. ja, jag heter alltså jessica. och jag bloggar på cc's blogg, bara för att vi ät bff (ännu en till förkortning, dem som är osmarta får väl ta och klura på den ett tag till)! just nu så sitter vi hos cc och buuuuaaaar lite, det är jävligt chill. eller ja, det kunde vara ännu mer chill men saker är som dem är ibland. på tv just nu: knocked up. vad jocke sa nyss: det är sådär det blir när man är med barn. bli aldrig med barn. vadå aldrig bli med barn? klart man vill ha barn när man blir älrde, för barn är typ det sötaste som finns. jag klippte liksom lugg på freya för några dgara sedan, coh jag smälte. förstår ni hur söt hon blev eller? en rak lugg, på en 1/½-åring. med klännig. och två stycken tofsar. jocke gav mig nyss en puss, han är gullig. men cc är gulligast! äh, nu ska jag sluta att skriva värdelösa saker på cc's genialiska blogg (you name it, hon är störst i bloggvärlden inom en m¨ånad. jak sver). XOXO, J TO THA T

fredag kväll.

hej. Idag var det begravning för min gammelmorfar, det var jättefint. Nu sitter jag med John, Joakim 0och Jessica och kollar på fyra invandrartjejer och två wiggatjejer som VERKLIGEN har dåliga hårdagar. Just nu är alla ute och röker, utom jag. För jag har slutat, och det är för gott den hör gången! Känns verkligen skönt att inte behöva spring och köpa ett cigarettpaket varannan dag. Och just nu är jag fruktansvärt besviken på John, och jag vill verkligen att du ska läsa det här så att du fattat någongång, men det är tydligen för mycket begärt. det är ju jag som är grinig, överreagerar och surar har jag hört? men det är INTE jag som röker när vi hade lovat varandra att inte göra det. Lögnare är vad du är, och det har jag fått bekräftat för mig den här helgen,och jag är djuot besviken över det. Och när du gör dina misstag, skyll dem inte på mig. Jag vill inte att du ska vända på kakan, var en man och be om ursäkt istället. Sluta var så stolt och börja ta lite ansvar för dina handlingar! Mina ögoin är svullna, och min näsa är torr. Är det biverkningarna av att gå på en begravning?

tisdag kväll.

Nu sitter jag hemma i min stora och sköna soffa. Ljusen är tända så mysfaktorn är på topp. Idag har jag först varit hos frisören, färgade utväxten mörkt och lät restan av håret vila. Nu vill jag bara ha tillbaka mitt mega mega naturligt blonda hår. Jag saknar det så galet mycket, och jag skulle kunna ge ett öra för att få tillbaka det! Jag klippte det ganska kort eftersom att jag vill att allt hår ska bli lika långt. Min frisölr Felicia är så sjukt bra, och vi hade så mycket att prata om. Jag beställde en ny tid, den 19 December. Då ska jag avfärga och försöka göra blonda slingor, OM jag längtar! Imorgon ska jag vara barnvakt åt min kusin så jag måste gå upp tidigt! På eftermiddagen kommer John, det kommer bli så mysigt. Nu ska jag städa lite och sedan blir det sängen och så ska jag tänka på att jag FAKTISKT har lov. Puss och godnatt :)

Veckoplaner.

Den här veckan har jag verkligen fullt upp. Jag som trodde att LOV var til för att vila upp sig. Men nej, det hinner jag inte med! Måndag: Åka och storhandla med mamma. Ta ett bubbelbad och ansiktsmask. Tisdag: Till frisören kl: 13.00. Dansa 15.30 och sedan åka och hälsa på pappa. Onsdag: Vara barnvakt år Emi hela dagen. Satin på kvällen med brudarna. Torsdag: Packa, träffa Freddie och åka til gammelmormor. Fredag: Gammelmorfars begravning. Dansa, och sedan åka till John <3 Lördag: JOHN! Söndag: JOHN!

du är underbar.

Jag är fortfarande inte frisk. Jag blir så trött på det här. Igår hade min kusin kalas, men jag orkade inte gå. Istället satt jag och var jättenervös, John berättade att ha n hade beställt blombud, för att göra mig lite glad. Och han som vet att jag inte öppnar dörren när jag är ensam, så i flera timmar satt jag och var nervös. Jag försökte desperat att ringa John, så att habn kunde lugna mina nerver lite. Men nej, han svarade icke. Nån timme senare ringer han och frågar om blomsterbudet hade kommit. Men nej, det hade det inte. Jag väntade och väntade.. Och tillslut knackade det på dörren. Nu hade jag verkligen hjärtat i halsgropen, så jag sa till John att ringa upp om fem minuter. Jag tar några tysta steg mot dörren och kikar i tittålet, lite gömt mot väggen står en STOR mörk man. Vid det här laget var jag så rädd att jag skakade. Jag öppnade sakta dörren: och DÄR. Där står John. Åh vad glad jag blev då.

godmorgon.

Gick upp till mormor och morfar och åt en stor "hotellfrukost", mycket gott! Fast jag var uppe vid åtta så jag hann äta frukost innan jag gick hit :) Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme? Inatt kl 03.00 blev det vintertid, och vi får sova en timme extra! Men för migär det bara negativt, för jag vaknar åtta varje morgon, och i morse var klockan alltså bara SJU! Så jag la mig i badet och läste min supe spännande bok. Idag fyller som sagt min kusin Emi ETT år. Så idag bli det kalas, vågar jag hoppas på tårta? Puzzzz.

mums, fillubabba.

Den här rosa klockan alltså, klockren!

Fredag.

HEJSAN! Gick inte till skolan idag, känner mig inte helt frisk. Efter lunch gick jag och dansade och sedan åkte jag direkt hem till min kusin och gosade, hon är så söööt! Och tänk: På söndag blir hon ETT ÅR, det har gått så fort. Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att John har pluggat klart, så att han kan ringa! Piss och Kräm.

torsdag kväll.

Pjuuuu.. Äntligen kan jag andas ut. Jag är så lagom trött nu. Kom precis hem: Har varit på gymmet, och köttat sönder. Det var det värsta jag någonsin tränat. Efter det gick jag och solade ( och somnade självklart ). Och efter solningen blev det ett simpass. Så nu är jag gaaaalet trött. GODNATT!

smakråd.

Vad tycker ni?

#1

Jag saknar dig John, jag saknar dig och dina varma och sköra kramar. Jag kan inte vänta tills vi träffas. Jag vill att träffa dig nu, NU! Jag älskar dig så otroligt mycket och jag kan inte sluta tänka på dig. Du finns ständigt i mina tankar. På nätterna kan jag vakna och vill ringa dig, bara för att få säga hur mycket jag tycker om dig. Och på dagarna gör jag det, ringer och ringer. Så fort jag får en fot ur klassrummet! En sak är säker, som jag känner NU vill jag aldrig att det ska ta slut. Jag vill att vi alltid ska vara tillsammans, och det ska jag göra allt för! D U K O M M E R A L L T I D A T T V A R A N U M M E R E T T ! <3

usch, fy och blä!

Jag orkar ingenting, verkligen ingenting! Jag har ingen lust alls, jag vill inte vara här, jag tycker inte om skolan just nu. Jag vill bara ha lov, umgås med mina vänner och absolut ha lite kvalivitetstid med min John. Jag ska även hinna men att gå på begravning och att träna!Just nu har jag ingen motivation alls att träna, så idag skippar jag nog det. jag åker till Nora istället, och jag ska hinna göra så mycket saker: gratta babe, äta med pappa, prata med frida och häölsa på gammelmormor. john in my <3

<3


innan du säger dina ord, ta tillbaka dem och stoppa upp dem någonstans!

Det är en sak jag undrar över, jag har alltid undrat ch kommer nog alltid göra det om jag inte frågar nu! Vad är det för fel på en del människor? Varför finns det människor som är kapabla till att säga och göra precis vad de vill? Hur kan det finnas människor som inte förstår att andra människor "faktiskt" har känslor? Är det så svårt att förstå att man kan bli ledsen? Om de som inte förstår att vissa männskor faktiskt tar illa vid av dumma och väldigt onödiga kommentarer, så säger jag det till er nu: Jag tar och även många andra tar illa upp! Om ni ändå inte har något viktigt att säga så kan ni lika gärna vara tysta, ingen orkar gå omkring och vara arg och ledsen över någonting som en meningslös och onöding sextonåring säger. snälla, var bara tyst! Till er alla! John, du är det finaste jag vet!

Detta har hänt:

Jag har verkligen inte haft tid att blogga i helgen. Jag får passa på nu när jag sitter på Njoy och väntar på att danspasset ska börja. Jag har spendenderat helgen med John och andra vänner. I torsdagskväll kom John till min undsättning, jag kände verkligen inte för att sova ensam, så han hoppade på tåget och kom :)I fredags var vi uppe hos mormor och morfar och åt mat och träffade min snart ettåriga kusin Emilia, hon har blivit så stor, och så söt, och så svart! jag försöker få henne att tro att Dr Alban är henens papi, och hittils har jag lyckats bra! I lördags åkte vi till Nora en Frida snabbis och gav Frida en klänning som vi hade köpt i present. Sen åkte vi till pappa och hämtade platttången och drack lite kaffe. På kvällen åkte vi till Jocke och Jessica på födelsedagsfest, Grattis till Hanna som fyllde 17. Där träffade jag även Nathalie Ong, som jag ine har gjort på ett bra tag! På natten åkte vi och åt på Burger King, och vad hände där? JO: det stog två norska taffsande tjejer bakom min John och klängde..När jag fick höra det gick jag och mina bitchiga klackskor och vart vääääälidgt SKITARG! När jag kollade bak insåg jag att vakterna stog och kollade, men det struntade jag verkligen i! Det värsta av allt vara att de visste om att vi var tillsammans för vi hade stått och pussats två sekunder innan detta skedde. jag gick iallafall tillbaka och satt mig vid John. Och efter ett par minuter gick "brudarna" förbi och HÅNLOG, det borde de inte ha gjort. Töntig som jag är satt jag upp fingret, samtidigt som vakten kom .. Då tänkte jag baar en sak: NEJ, nu kommer jag få spendera natten i en fyllecell, MEN NEJ: vakterna kastade istället ut dem. Så glad blev jag då. hej då mogna 25: åringar! lite smekta!

jag kan inte andas.

Inatt avled min Gammelmorfar. Det är hemskt. Jag kan inte tänka mig en jul och en födelsedag utan honom. Hur ska det blir att gå till min gammelmormor och fika och inte ha någon att reta för att han är så gammal och grå? Vem ska nu lära mig nu trick? Allt jag ville var att träffa dig en sista gång. Den dagen var idag, men jag kom försent. Jag hade planerat allt: Idag skulle jag dit och fika och hjälpa dem. Och i helgen skulle jag och John dit, det kände viktigt för mig att presentera John för den man som alltid har funnits i mitt liv. Lika vikigt som att presentera honom för min pappa. Men jag hann aldrig. Jag trodde inte på det, det kunde inte vara sant. Inte än, och inte nu? Hur kunde det här ske? varför? Jag hade kanske ljugit för mig själv, jag ville tro at tdet var bättre. Och istället fick jag en chock. Du var en riktigt man, en man som man alltid kunde lita på. Det var du som var med och krigade för världen, det var du som tog hand om din fru och dina barn. Alltid kommer jag bära med mig dig, alltid kommer jag leta efter ett litet tecken, för att veta att du fortfarande finns med mig. Jag ser mig dig framför mig hela tiden, allt jag tänker på. Allt jag vill är att du ska må bra, och framförallt att du inte ska lida. varken av smärta eller av sorg. På vilket ställe du nu befinner dig i så vet jag att du förtjänar det bästa, det har du alltid gjort.

typiskt dig.

JOHN "C" SVÄRD! Du är tokigt knäpp ibland! Nu ringde john och sa: "HJÄLP CICCI, jag har tappat min mobil, på stationen.. Jävla tattare som ska ta mina saker!" Hmm. vem fixade det, just det: JAG .. det var JAG som ringde till idioten och fixade tillbaka den.. Mmm för det var det .. Och i somras, hur var det då? JO då tappade han den i Danmark, vem fixade det då? just precis: det var JAG den gången också .. men det erkänner han inte förståss .. KILLLLLLLAR!? hopplösa är vad ni är!

tisdag kväll.

Tittut! Var riktigt tråkigt i skolan idag, men jag var hos skolsköterskan och fyllde i en blankät, och fick höra att hon aldrig har mött en elev som är så hälsosam och mår så bra som jag gjorde. DET förgyllde verkligen mig dag! :) Nu har jag och pappa precis lagat mat: Bamse-köttbullar och pasta smaksatt med grönskaksbuljong, gudomligt gott! Snart ska jag baka tills JUNK kommer. Jag ska baka "Kärleksmums" och JÄTTESTORA muffins med chokladbitar i. Önska mig lycka till! Ikväll ska jag även hinna kolla på S.O.S familj, som handlar i familjer i "kris". Det är ungdomar som är bråkiga och inte hjälper till. Jag som älskar dokusåpor, dokumentärer och intriger, är detta ett GULDprogram för mig (: Tyvär har jag lite plugg att göra också, jag ska göra en reklamfilm om Nelly. Com, som för övrigt är en superbra sida att beställa kläder ifrån. Både dyra märken och normalpris kläder!

fina.

john, jag vill ha dem här med (:

tubklänning.

john, den här vill jag ha (:

tisadg morgon.

Godmorgon :)
Det blev att stressa till bussen idag, trodde verkligen att jag hade mer tid.. Än vad jag egentligen hade! Nu har jag precis kommit till skolan, och ser en mycket snygg Moa som står och speglar sig. Hon är förresten alltid snygg. Idag är nästan helt säker på att vi har matte tema, och det tycker jag inte om. Jag har fått världens skitgrupp. Lata, sega och mycket egoistiska! Och inte nog med det: på bussen ringer även en sur pojkvän, som har drömt om mig och någon kille. Och det går han tydligen runt och stör sig på,  väldigt tråkigt skulle jag vilja säga: SLUTA UPP, med detsamma!

På Fredag Kommer HAN också, Min Man! ♥
FYRA DAGAR KVAR!

måndag kväll.

Gokväll!
Efter att jag varit och dansat 1 timme och 40 minuter gick jag ut på powerwalk med far mig. Det var faktiskt både skönt och trevligt, vi hade hur mycket som helst att snacka om :)
Fick ett tråkigt sms av Alexandra idag, blev så himla ledsen. Hoppas verkligen att hon mår bra nu!
Och det kändes skit idag, var hur jobbigt som helst att se Moa ledsen,. Jag kommer stötta dig, vad som än händer!

Nu ska jag äta sallad och fortsätta att kolla på Färjan, som går på kanal 5. Det är riktigt bra, och tragiskt på samma gång.
Take care, Cecilia

måndag morgon.

Nu sitter jag i skolan och har engelska med Moa. Alexandra är inte här idag,  ochjag hoppas verkligen inte att hon har gått och blivit sjuk? Jag har glömt mina idrottskläder idag, för första gången i mitt liv. och jag är väldigt besviken, för vi skulle tydlige dansa på N' joy. Nu ska jag fortsätta att arbeta, skriver kanske senare!

john
cecilia

♥♥♥♥♥♥


mitt liv.

HEY!
Nu är jag äntligen här, med en egen blogg och allting! För att summera mitt liv lite kort:
Jag heter Cecilia och är 16 år. Jag bor i Örebro och går första året på gymnasiet, entreprenörslinjen på John Bauer. Jag har bra vänner och även världens bästa pojkvän, en sådan som alltid finns där ♥. John och jag har varit tillsammans ett tag, och jag har aldrig varit så lycklig och kännt mig så speciell som jag gör med honom.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0