ännu doftar kärleken

Jag har haft haft fullt upp i ett par dagar, och bloggen har kommit lite i kläm. Hur har ni haft det? Jag har stressat på som vanligt, bara jobb och plugg. Jag har även hunnit haft lite "egentid" med john. Båda middag och bio. Bion vi såg var THE HAUNTING IN CONNECTICUT. En riktigt otäck rysare enligt mig. Den handlar om ett hus i norra Connecticut som hyrs ut till en familj. Huset har en obehaglig historia som familjen snart ska få uppleva .. Även fast den var alldeles för otäck för min smak så var den helt klart sevärd!

Vad tror ni kommer bli årets sommarplagg?



SJUKHUSET

Jag följde med Frida till sjukhuset igår morse, då hon skulle operera sig. Timmarna gick och doktorn kom och sa att allt hade gått bra och att hon skulle få åka hem senare på kvällen. Vid det laget var jag redan trött på att vara på sjukhus (en förstasegrande fobi). Tyvär så gick allt inte så lätt, Frida blev väldigt dålig och vi var tvungna att SOVA ÖVER, på ett sjukhus! DÅ kom paniken fram, att sova på ett sjukhus: med sjuka, gamla, bakterier, i en sjukhussäng! Det var inte direkt vad jag hade tänkt mig.

att se någon man verkligen älskar lida, gör verkligen ont!

som om inte det vore nog så gick min mobil sönder när jag låg där och saknade min egen säng och prins. Hejdå N95 och välkommen Nokia 5800, om plånboken tillåter!



Grattis till min Alexandra Göthlin som fyllde ARTON år igår!
ME LOVE U


gubbbe!

Vaknade plötsligt upp i natt med världens magvärk. så där så att man riktigt kan gissa hur det känns om man skulle få en kniv i buken. som med all annan smärta så tänkte jag att den skulle försvinna emd hjälp av lite skönhetssömn, men inte ens det hjälpte. så här har jag gått runt hukad hela dagen för att magen har skrikit så mycket.

som om inte det vore nog så finns det ju alltid idioter överallt.
grannen hemma!
♦ herr karlsson!
♦ en och annan lärare!

och som om inte det vore nog så kommer det fram en kille i 25-30 års åldern och lägger sin hand på min rumpa när jag är på väg till bussen? samtidigt som han greppar ett hårt tag om min arm, ser mig rakt in i ögonen och säger:
-men hej. ursäkta. det var inte meingen. jag råkade komma åt bara ..
-nej det är bäst för dig!
jag drar åt mig armen och försöker gå iväg, men utan resultat. två steg längre fram drar han mig i armen och stannar han mig igen:
- men det var inte meningen. "hihihihi"

människor och människor alltså, tack för att det var ljust ute!

herr karlsson, en favorit!

igår blev det mys med min frida .. hur tolkar man "amerikansk porrskådis"? bra eller dåligt? igår hörde jag och frida vår alldeles galna granne som slog och härjade i lägenheten, han är galen. jag blev så arg att jag gick ner och plingade på, vilket pappa har sagt att man inte får göra, med tanke på att han förmodligen är kapabel till att skada människor på ett eller annat sätt. nåja, jag gick ner och frågade snällt och försiktigt om han kunde vara lite tystare med tanke på att jag inte kunde sova, men NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ det kunde han inte, han var UPPRÖRD över att hans fru och son "höll" på invandrare! Då kollade jag bara med förvånande ögon och sa: jag gillar invandrare!
- men håll på invandrare då din jävla idiot!
och en dörrsmäll i ansiktet!
Då skrek han att jag skulle ringa polisen om det var några problem, och vid det laget var jag väldigt upprörd så jag skrek:
- JA DET SKA JAG FAN GÖRA, SÅ ATT DEM KOMMER OCH HÄMTAR DIG, FÖR DÄR HÖR DU HEMMA! HÖR DU DET KARLSSON?

Japp, en svensk 50+ som är trött på livet, SÅNNA borde utvisas!

idag kom john hem, vi var hos gammelmorfar och gammelgammelmormor på kyrkorgården, och sedan vidare hem till gammelmormor på fika .. min snälla gammelmormor! en sådan som alla borde få ha, en pluttignuttig sak!
Efter det gick vi hem och åt pappas utsökta fäskfile. lite av min favorit!


im way 2 cool 4 u boy

Godmorgon min kära!
Gårdagen bestod att matematik och Talang 2009, om ni inte riktigt uppfattade det i förra inlägget så: knäckebrödsdansen! Idag ska jag träffa Frida, ska bli mysigt!
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen :)


KNÄCKEBRÖDSDANSEN

Å herregud!
Killarna som dansade knäckebreödsdansen var helt underbart sköna! Det var otroligt att det inte blev mer än två tabbar: Ena killen glömde täcka andra killens .. Ja ni vet.
 Och så gick ju en knäckemackan sönder. Tre bockar var dem verkligen värda!
Frågan är om dem från och med nu kommer vara sponsrade av Wasa knäckebröd?


Pontiak Johanzon - Sommaren är här

Jag sitter och kollar på lite jobb i Oslo. Egentigen vill jag inte jobba alls i sommar, bara vara ledig. Äta glass och bada! Å andra sidan vill jag jobba hela det här året så att jag kan vara ledig lite nästa sommar istället, eftersom att jag så gärna vill åka utomlands. Och nu har jag "insett" att pengar faktiskt inte växer på träd.

Blir en lugn kväll med pappa: cola light och tv tittande


    cecilia nordström

ett långt blogguppehåll

Hej igen bloggen!
Det var ett tag sedan .. Mycket har hänt så bloggen har tyvär fått kommit i andra hand, men det är det slut på från och med nu! Ett löfte.
Båda det ena och det andra har hänt:

Min bror från oslo har varit på besök.
Jag har hängt med mina pinglor!
Party
Anna har fyllt arton <3
Jobbat och slitit
JESSICA
PÅSKLOV
mm..



 


RSS 2.0