höstterminen 09

ska försöka lägga mig i skaplig tid ikväll. går upp 8 imorgon och bussen går 9! har lite blandade känslor inför skolstarten faktiskt. dock hade det varit bättre om klumpen i magen inte hade varit där för tillfället. men det blir nog bättre så fort jag har kommit in i rutinerna igen... får nog tillbaka min bebis (dator) i morgon.


nu ska jag försöka sova. puss och godnatt


mr. brightside


buhuuuuu

jag tänker inte säga (erkänna) att jag saknar dig efter 24 timmar.


det får du lista ut själv

tvättatvättatvätta

nu har jag precis tvättat mina sminktillbehör. det ärväldigt viktigt. ingen vill väl gå runt med bakteriet och flera månaders gammalt smink i ansiktet? det är superlätt: ta bara lite schampoo och gnugga in i borstarna, skölj ur. och upprepa sen ett par gånger. sen låter du dem torka ett par timmar. tadaaaa, sen är dem som helt nya. plus att du slipper, fet hy och äckliga bakterier som du går runt med hela dagen. sounds good 2 me.


miss u babe


Lycklig i nutiden, drömmande om framtiden.

jag tror faktiskt att jag längtar tillbaka till skolan. jag är så underbart redo, och jag har så mycket att ge iår. Jag är värd bra betyg, och jag vet att jag kan fixa det. Sen kan jag göra vad jag vill med mitt liv. Ska bli så spännande att ta studenten (om ca. 2 år). Det jag vill nu är att antingen läsa juridik, gå på polishögskolan eller öppna en skönhetssalong. Allt faller fint i min smak. Men jag får helt enkelt vänta och se vad jag gör med mitt liv. Nu ska jag bara fokusera på mina studier, och spara pengar till en bil.  


nu ska jag lägga mig och kolla på film, see ya bitches!

JACUZZI?

jag är så avundsjuk! john har kommit fram till huset i stockholm, han har en jacuzzi! jag tror inte jag kan vänta tre veckor.          nu ska jag åka till babe (jacuzzin) varje helg och mysa

pussssssss

min johnnyboy flyttade hem till stockholm idag igen. och vi kommer inte träffas på tidigast tre veckor. fattar ni? tre veckor! så länge har vi inte varit ifrån varandra på 18 månader. galet är det. och imorgon börjar han skolan igen. visst skrev han ett gulligt inlägg förut? sanningen är den att jag har tjatat på han minst ett halvår på att an ska skriva ett inlägg. och jag tyckte han var duktig, så han får nog skriva ett och annat till..

vad vill ni veta om mig? vad vill ni att jag ska skriva om? jag behöver tips, som ni märkte hade jag ju sk. bloggtorka hela sommaren, och det får ju inte hända igen. så fram med era ideer nu..

näver äver

nu när din blogg nu är igång igen så är mig det första du skriver om. jag trodde vi hade gått vidare som två vuxna människor. utan att älta saker fram och tillbaka. men ack så fel jag hade. varför inte dra upp massa gammalt? det är du fruktansvärt bra på. men det vet du nog redan.. trodde jag hade sagt till dig att jag inte ville ha någonting mer med dig och göra. ändå vinner du genom att göra mig upprörd. jag har ett bra liv nu. och jag hoppas och tror att du med har det. Varför har du så svårt att gå vidare? om du skulle ägna lika mycket tid åt att vara glad och tänka positivt som du lägger ner på att vara arg så skulle du förmodligen vara en av dem lyckligaste människorna. så som du var för två år sen. jag hoppas att det inte blir fler bloggtjaffs nu.
peace out 

GÄSTBLOGGARE

Stopp ett tag.  Vart har jag nu hamnat? - Jo, mitt i ett myller av tonårsskvaller och vidrigt utförliga analyser av katastrofdåliga dokumentärserier. Och vem är jag? - Jo, mitt namn är John Svärd, bekant för många läsare kan jag tänka mig. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag är en av sveriges absolut minst aktiva bloggläsare. Jag har aldrig riktigt förstått nöjet. Jag kanske är fastklämd mellan två IT-generationer? Vad vet jag? Så vad tusan gör jag här? - Jo, jag känner att det är dags för mig att göra ett litet avtryck i den här bloggen. Cecilia Nordströms och min relation har varit en berg- och dalbana utan dess like i 18 månader nu, och jag vet att vi har lärt av varandra och även format varandra till viss del. Vad som än händer framöver kommer den här tjejen alltid ha en del av mitt hjärta.
 

Stopp ett tag allihopa! Ni ser ut att behöva en paus. Allt går ju så sjukt fort idag. Har man ens tid att fundera över vad det är man har? Eller finns bara tid att tänka på det man vill ha? Varför nöjer man sig aldrig då? Och är det människan som är skapad så eller är det hetssamhällets fel? Kan man bli nöjd över det man har även om man skulle försöka? Det skulle kunna vara en förklaring till varför de som har allt också är mest olyckliga. Det är kanske inte lyckan som är livet, utan vägen dit. Hur som helst är det viktigt att man värnar om det man har, och det enda viktiga man har, i slutändan, är vännerna och familjen, oavsett hur långt man kommit på vägen. Detta är den enda riktiga insikten jag kommit till under mina futtiga 22 år. Rörigt? Läs det igen då! För att inte låta alltför mycket som en avdankad och sömndrucken poet lägger jag nu bloggskorna på hyllan och säger god natt.   

Cecilia, du har ett hjärta av guld. Låt bara de rätta komma in.


..

woluld you hold my hand, if i saw you in heaven?

rip

hur kunde du? hur tänkte du? vad var det sista du tänkte?

jag kan inte förstå. du är bort. borta som vinden. du finns inte längre här. många har blivit besvikna över vissa val du gjort, men detta? jag förstår inte? det kommer nog ingen någonsin göra. hur ska vi kunna acceptera att du är borta? det är så många fler än du själv. men det har du förmodligen insett när du sitter där uppe och kollar ner. många är besvikna, men alla vill att du ska ha det bra. att bara hoppa av livets karusell. så fort. så oväntat.
minns när jag var hos dig sist. du kände igen mig så väl. och jag var så blyg, lika blyg som alltid. när jag gick hemifrån dig minns jag att jag tänkte hur du kunde dra ner dig själv såhär i skiten? man måste vara stark. så som alla måste vara nu när du har lämnat oss.
jag träffade dig samma dag som du valde att hoppa av livets karusell. jag minns din blick, din kärleksmössa och ditt leende. om jag ändå hade vetat att detta skulle ske timmarna senare. men hur skulle jag veta. jag sitter och kollar på gamla bilder på dig och kan knappt tro att det är sant. känns som igår vi var på bandymatcher, sen jag tittade på eran inspelade film och sen in busrökte i kojan.
nu är det slut.

jag önskar dig det bästa. att din nya plats får dig att känna dig hel.
vi tänker på dig, rip ♥

sommar 09

sommaren 09. jag har inte så mycket att säga om den. har varit helt okej. men vädret har varit uselt! har haft en lugn och skön sommar. med lagom mycket resande. bland annat till gbg med gulleponken christoffer och co. jag är nöjd, och hoppas att hösten kommer med många härligheter.        jag önskar att du förstod hur mycket kärlek jag har till dig

BRITTANY vinner

ja snart är finalen igång. och alla son trodde att stalkern Vanessa skulle vinna har fel. Jag trodde hela tiden att hon skulle vinna, men hoppades i senare program att hon skulle åka ut. hon är galen. jag tror med att hon är kär i Paris än att henne som en bästa vän. Men Brittany var enligt mig inte bättre hon. Jag tror helt klart att hon vill bli vän med Paris för att kunna marknadsföra sig (hon är ju inte dum).

Enligt flera sidor har Vanessa börjat umgås med Paris syster Nicky. Men hilton som hilton kanske?
" jag vet inte vad jag ska ta mig till, livet verkar så trist utan paris"
                   nej hon är säkert inte galen va?


bäst just nu!


PARIS HILTON MY NEW BFF, FINAL!

Ikväll är det final! jag har troget (och patetiskt nog) följt denna underbart sjuka serie helt igenom. Men om man kan tävla om en ny partner i Bachelor så tycker jag att det är lika självklart att man kan leta efter en ny bästis? vad tycker ni? jag tror att paris och alla deltagare är helt besatta av all uppmärksamhet.. precis som jag ..


 

Vem tror ni vinner? Jag vet ju redan :)


RSS 2.0