hej dåligt med uppdatering!

Har varken hunnit eller orkat uppdatera tidigare .. Jag har, varit sjuk hemma, städat, dushat, hämtat ut kläderna som jag har beställt och ätit några revbensspjäll. Det var rätt mycket kläder som skulle skickas tillbaka faktiskt. Och det tror jag att "NÅGON" kommer blir nöjd över .. Jag har precis målat mina naglar lila, och försöker få tag på Frida. Men hon sitter väl på lektion .. HOPPAS JAG! Jag har nämligen köpt en svart klänning åt henne, och en lila likadan åt mig .. Men jag ska skciak tillbaka den lila, dels för att den svarta är snyggare. OCH för att jag tycker att det är onödigt att vi ska ha dubletter av allting ( som vi redan har )! Hon kommer förmodligen bli så ledsen att hon börjar gråta.. Men då tar jag bara fram gråtskålen ..
Och ni har väl inte glömt? Ikväll kommer min john! :)


   


fel pedal

Har kollat på "sveriges värsta bilförare", ich jag kan inte förstå hur en del människor kan vara SÅ ruttna på att köra bil. Jag kan ju erkänna att jag inte heller är någon naturbegåvning bakom ratten (det är endast John som vågar låta mig köra) Men nog är jag väl bättre än dem ändå? Det har ju hänt en del gånger att jag har trott att bromsen är gasen, men så händer väl alla? John blir alltid lika trött på mig när det händer ..

Jag sitter och lyssnar på gamla låtar som man lyssnade på i sjuan.Speciellt den här.. du var mitt allt, med Anton och Affe.

Nu ska jag fixa mig iordning och vänta på att min prins ska ringa =)


stan med tjejerna

Var ju som sagt på stan idag med mina pinglor, rätt mysigt! Vi pluggade, fikade och shoppade. Jag fick med mig en svart baddräkt: som jag ska ha som body, en lila tröja och ett par gråa strumbyxor. Jag åkte till Nora i hopp om att hon kanske skulle ha tid för mig idag. Men nej, inte idag heller.

090129

Godmorgon.
Jag har egentligen ganska bråttom, men jag kände för att skriva ett litet inläg. Ingen har väl missat att det är helg snart? Det ska bli så skönt :)
Nu ska jag snart upp på stan och träffa mina sockerpinglor, och efter det ska jag och träffa Frida.
Nu måste jag kila. Hörs sen.
pusss


...

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya!

kass teckning!

Jag blir lite frustrerad, Johns mottagning funkar fortfarande inte. Klockan är över nio och jag kan inte prata med min prins. Det var samma igår jag låg och väntade i flera timmar på att han skulle ringa, men icke. Och inte kan jag ringa han nu heller. Jag som har en så viktig sak att berätta. Min mamma berättade en ganska sjuk sak som hände hos oss på julafton. Jag fick veta en viss del. Men att detta skulle inträffa kunde jag inte ens gissa i min vildaste fantasi. Känns lite fel att skriva om det på bloggen, men senare kanske jag bestämmer mig för att berätta. "Den som lever får se"
Jag måste ringa Frida med det samma och berätta!

Jag har glömt att berätta att jag har sovmorgon imorrn, ska inte träffa tjejerna på stan förens halv elva imorgon. Puss på det!

TÄVLA OM FÄRGADE LINSER

Nu är det tävling på G igen. du kan vinna färgade linser. Inga fel!

För att vara med och tävla gå in på http://etalvis.blogg.se/2009/january/tavling-vinn-fargade-linser.html#comment


lodiiis

Moa har redan paxat för att vara luffaren, jag säger inte emot.
Ett tips:
Ha kläderna som du hade i måndags ;)
LUFFAR'N!


090128

Sitter i skolan, det är ganska lugnt idag. Vi planerar inför morgondagen då vi ska ut på stan och kolla hur olika säljare och se hur dem beter sig mot olika kunder. Det sak bli intressant att se om det är någon skillnad om man har fina kläder, mjukiskläder osv. Jag tror helt klart att säljarna beter sig annorlunda mot människor med olika utseenden. Jag är säker på att jag själv skulle ha agerat annorlunda i en situation där en "luffare" vill köpa en kamera, än om en man med slips och kavaj kommer in. Kanske låter fördomsfullt, men det är ju bara att acceptera. Sånt är livet!

Snart kommer mitt första h&m paket, jag lovar att visa er så fort dem har anlänt (:

Till salu!

Säljer nu min helt oanvända fransklänning.
Klänningen är i SVART och i storlek M.
Intresserade?

Gå in på  http://annonsera.blogg.se där den ligger.

Eller skriv till mig på [email protected]


nytt från h&m


Mina mina mina!


träningskläderna= borta


Träningskläderna försvann spårlöst, får beställa dem senare.
Här är det senaste från mig. Allt är från H&M





Polisanmälan

Nu har jag precis gjort en polisanmälan. Mina lärare tyckte att det var viktigt att jag gjorde det, för att det är tydligen fler än jag som har fått saker stulna. Jag blev av med 500 kronor som låg i plånboken som låg i väskan! Jag tycker att det är så dålig stil! Och även fast jag vet att jag inte kommer få tillbaka dem så gör jag en polisanmälan, och hoppas på att andra inte ska förlora sina saker på samma sätt!

Detta hände för två veckor sedan, i mitt klassrum. Vid min stol. Det råder ingen tvekan om att personen i fråga visste att pengarna var mina. Get a life!

NY TÄVLING!

För er som vill kunna blogga vart ni vill? Då är detta tävlingen för dig!
En ny tävliing som ni definitivt borde vara med i. Tävla om en snygg och smidig mini dator!






http://www.tomictomi.se/2009/january/tavling-vinn-en-asus-mini-pc.html


Geometri

Kom nyss till skolan, jag och Moa sitter och räknar matte: Geometri. Matte och huvudvärk går inte ihop, men jag får göra så mycket jag orkar. Efter skolan ska jag möta upp mamma, och sen ska vi till gymmet! Förstår ni att det snart är vår? Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar, jag kommer förmodligen börja klänningssässongen så fort solen börjar skina lite mer!
Jag skulle till Frida igårkväll och kolla på tv, men jag somnade klockan åtta. Så jag kom aldrig längre än till sängen. John ringde halv tio och väckte mig, jag var inte nöjd!

Skola
Gymmet
Plugga

TACK MOA DARLING

Är i skolan, klassen Freya har precis visat upp sina företag. Och var var otroligt bra, jag vet inte vad jag ska ha för företag, jag måste börja tänka vad jag ska ha, för om ett år ska jag starta ett alldeles eger företag. Det ska bli spännande! Idag ska vi till gymmet och sedan ska vi dansa, skööööööönt!

bara ... ett ... par ... dagar ... kvar... tills ... john ... kommer ... HEM!


monday morning

Nu är det måndag, igen! Vi har engelska och ska skriva en bokrecension, på boken "Holes" som vi har läst. Eller ja, ingen har väl egentligen lästa klart det. Jag ska se till att göra det tills på fredag, för då har jag prov på den.  Vi skulle visst inte bada i nån vak idag, "vi måste förbereda oss först!" Jag är bara rädd för att åka under isen och drunkna. Och tänk vad kallt det ska vara?

Hörs sen. Puss


you look so good together

Han nuddade mig och kärleken slog till

Vi satt i taxin och jag hamnade "såklart" brevid honom, han var så snygg. Det kan man kalla för "kärlek vid första ögonk
astet".

Jag minns att jag sa till John att jag var så kall. Och så sträckte jag ut min hand mot hans, för att ta det första steget. Jag brukar skratta åt det nu i efterhand. Men då tyckte jag att det var ett smart drag, och jag är säker på att John med tycker det (:


hairspray och cappuccino

Nu sitter jag i min stora mysiga soffa och dricker cappuccino och kollar på filmen Hairspray. Fick ett mejl av idrottläraren att vi ska bada i en vak imorrn. Kul?! Får väl se om jag går med på det. Jag är inte typen som badar på sommarn, så vi får väl se. Jag är ganska lätt att muta (:


den nya människan

jag satt just och kollade på en film på canal+ hits. "Den nya människan". En svensk film från 2008, den var helt okej. Jag har inga planer för dagen, önskar att jag kunde åka till John. Men jag får ta mig i kragen och vänta tills han kommer, på fredag :)




Grekland, sissådär 12-13 år. Jag var en riiiktig pluggis på den tinden (:

stunder av lycka att bara ha varan

besviken och ledsen..

ny väska


Fick en väska av pappa, som matchar mina nya skor och min nya klänning! (:





YES!

Jag hittade tillslut klänningen, och lite annat snyggt!


sweet

- aj vad jag fick ont i magen.
- förlåt, jag åt glass förut..
- men älskling, du vet ju att jag är laktosintolerant.


jag älskar dig


Det skulle bli för tomt om du inte fanns där och värmde mig i natten



h& m



Klickade hem det här som hastigast ..


allt går, bara man vill

Många frågar mig hur vi får vårt förhållande att funka. Även fast vi bor så långt ifrån varandra. Jag har egentligen inget svar på det, allt jag vet är att vi älskar varandra. Och det är allt som betyder någonting i grund och botten. I början var det jobbigt just för att jag visste att han var så långt borta. Nu tror jag att det kan vara till vår fördel. Jag tror att vårat förhållande blir mycket starkare av det här, och framför allt: tilliten. Man måste lita på varandra, annars är det inget förhållande att kämpa för.


Jag är säker på John är min pojkvän och att han är den underbaraste människa jag någonsin har träffat. Jag är glad för varje minut jag får dela med honom!


plugg

Jag stannade inte i skolan allr för länge idag. Vi har temavecka, och där satt jag två timmar helt ovetande om vad vi skulle göra. Jag gillar att det finns så många lärare som vill hjälpa till, verkligen top notch! Huvudvärken som snabbt tillbaka, och den sa till mig att åka hem från alla högljudda idioter och sova. Och jag lydde! Jag har suttit och pluggar lite företagsekonomi, väldigt komplicerat. Just nu känner jag för att lägga mig i ett varm bubbelbad.

tillbaka i skolan

Jag är inte nöjd över att vara tillbaka i skolan. Ska bygga ett drömhus? Och självklart så har vi ingen lärare här, han sitter förmodligen och dricker kaffe, som alltid. Jag har fortfarande sjukt ont i huvudet. Idioterna sitter och spelar musik och skriker rakt ut, jag är så trött på det nu!




                             Christian Louboutin, snygga va?

FRANSKLÄNNING

Om någon möjligvis har en fransklänning till salu, eller vet vart man kan få tag på det så skulle jag bli väldigt glad!
kom igen snällllisar!?

friis & company

Dem här godingarna fick jag idag.
Mina nya ankelboots i skinn från Friis & Co. Inbyggd platå och höga klackar. Finns hos Shestore i PK-huset för 999kr.





                                     Bild lånad av Kenzas.se


23.30


tick tack,
tick tack,
tick tack,
tick tack.

Klockan är halv tolv, och någon Frida har jag inte sett till. Att man alltid ska behöva hålla koll på den där jäntungen! 
     
   C <3 F





så lycklig!

Kunde knappt tro mina ögon. När jag kom hem hade pappa köpt världens snyggaste skor med världens högsta klack och platå. Om jag blev lycklig, pappa vet allt hur jag blir glad (:
Ni får se mina godingar imorgon.
Frida har börjat utnyttjat mig nu också!
Frida: Vaknar din pappa lätt Cicci?
Jag: Varför undrar du?
Frida: Jag måste sova oss dig ikväll, jag ska till Dennis. Och hon blir så arg om jag kommer hem sent. Så jag kommer inatt!
Jag: okej, utnyttjar'N
Frida:
Men du vet ju att jag älskar dig 1000 gånger mer!
Jag: men jag veeeeeeet!
Sen så snubblade jag såklart!

Japp, hon är mig allt en sann vän! <3

joooohn

Nu har jag haft konstant huvudvärk sedan söndagskväll. Jag är sjukt trött på det nu! Jag vill bara spola tillbaka tiden, till helgen. Det var så mysigt, John är verkligen min favorit. Men när jag inte har min favorit John så har jag favorit Frida. Och viseversa! Men nu har ju hon kommit på att ska hon vara med Dennis hela kvällarna. den där jävla dennis!

Nu ska jag kila bort till henne


mums


nu när jag är sjuk kan jag inte göra annat än att kolla på kläder.Blev dessa godingar. jag vet att john blev lite besviken, jag som hade lovat. förlåt!



inte alla indianer i kanoten

ska snabba mig lite, så jag hinner med bussen. Ikväll ska jag och Frida på bio, jag tror det blir bröllopsduellen. Och senare ikväll kommer min egna sängloppa, john! Jag undrar vad man ska sätta på sig? klänning? kjol? eller jeans?

Jag låg och kollade på ett program på tv4 fakta: Anmäld försvunnen. I USA anmäls en person var 18:E minut försvunnen. Nu fick man följa två systar, 37 och 44 år gamla. Deras mamma hade lämnat dem för 30 år sedan. Det kallar jag att svika sin egen familj, vilken jävla skitstövel.


"soulm8"

Det känns ganska konstigt att läsa dina gamla blogginlägg från tiden vi var tillsammans dag in och dag ut. Speciellt inlägget som heter: "Soulm8". Om du inte minns så gjorde vi allt tillsammans. Det råder ngen tvekan om vem jag riktar mig till. Även om jag saknar dig så att det gör ont så vet jag definitivt att jag inte orkar bli sviken mer. Jag vill inte att du ska svika mig, inte en gång till.

cc

Hej.
Har svenska nu, vi jobbar med argumentationer. Och vår debatt handlar om " att ta bussen istället för bilen". Ikväll ska jag plugga järnet till provet imorgon, jag vill bara få det överstökat! 
Igår var jag och Moa och dansade, det var ovanligt roligt faktiskt. Och jag har aldrig hört henne säga så roliga saker.
hörs senare, pppppppppp.




ny design

Som ni säkert ser så håller jag på att göra om lite på bloggen. Jag vet inte när det kommer att bli färdigt, men jag hoppas att resultatet blir fint! (:

090114

Godmorgon!
N
u är jag tillbaka i skolan, jag försov mig i morse. Så jag ser ut som ett litet troll just nu. På morgonen har vi programhantering och webdesign. Så vi ska försöka bygga ett hus, jag vet inte hur det ska gå. Men när jag är klar ska jag nog visa er lite (:

Skola
Dans
Plugg



in the arms of an angel

Med Frida känner man sig trygg, så är det bara. Man behöver inte göra sig till för att hon ska acceptera en. Hon bara är en sådan människa, säker i sig själv. Även om hon inte alltid vet om det själv. Vad som än händer vet jag att hon alltid kommer finns där.


nu är det jobbigt


js



John Svärd, min helt underbara pojkvän!

Armpit och X-Ray


bowliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Hejsan!

N
u sitter jag och Moa och pluggar lite matte och kollar igenom lite bilder ifrån gårdagen, på bowlingen. Det var riktigt roligt, även om jag inte vann! Efter bowlingen igår så var jag och dansade, det var inte värst kul när Moa inte var med. När danse slutatde hade jag så brottom att jag fick proteindrycken över mina händer, så jag kunde självklart inte sätta på mig vantar. Och så missade jag bussen, OCH det började regna! Ja, vilken dag! 


  
                                                                                  

Njure på vift!

Nu ska jag berätta om den andra saken. Det var min brors kompis pappa, lite långsökt. Men i alla fall. Det var Freddies kompis och hans familj var i Sydamerika på semester.
Dagarna innan dem skulle resa hem så skulle pappan gå på toaletten, och otippat nog kom han inte tillbaka. Familjen anmälde honom borta och reste hem till Norge. Efter ungefär två veckor får dem ett samtal att pappan är hittad.

Han hade vaknat upp i en park, med sina kläder bredvid sig. Någon, som måste ha varit en läkare. Hade gett honom dropp och bedövning, och han hade blivit nersövd i två veckor. Någon hade stulit hans njure.


Detta visar hur stor brist det är på organ i världen. Så stor brist att någon kidnappar en människa och stjäl hans ena organ.


090111

Jag har två små berättelser till att berätta. Men dem får ni nog höra imorgon, om ni kikar in får ni se. Nu ska jag sova, för imorgon är det:
skolan
blowling
dansen

brand i oslo

Det har hänt så mycket som ni i bloggen inte har fått tagit del av. Självklart har alla tre sakerna att göra med min bror som bor i Oslo, så om inte jag berättar så kommer ni ju aldrig få veta.


Allt började en helt vanlig dan när min bror ringde och mamma svarade. När jag kom ut i vardagsrummet så ser mamma plötsligt mer oroad ut än hon gjort på länge. Hon ber mig att sätta på datorn, och när jag frågar vad hon ska ha den till blir hon genast upprörd och ber mig att gå in till John. Jag var så galet nyfiken vid det laget så att jag lämnade sovrumsdörren på glänt. Jag hör att hon säger till Freddie att hon inte har berättat någonting ännu, och då går jag ut och frågar vad som är fel. Och hon svarar: Huset bredvid Freddie har brunnit ner. Kort och hårt. Min bror och hans kompisar har precis köpt ett hus i Oslo, och har ingen hemförsäkring ännu.  Husen sitter "ihop" och är självklart i trä. Jag tyckte att det var så spännande så jag var tvungen att prata själv med Freddie. Han berättade att en radiostyrd bil hade fått det NYRENOVERADE huset att brinna. Pojken som var hemma sprang desperat in till min bror för att be om hjälp, men när dem kom in var huset redan övertänt. Och det var försent. Freddies källare var fylld med rök, men som tur var, var det ingen människa som kom till skada!


im a slave 4 u

John åkte nyss, så nu ska jag sätta mig och plugga. Helgen har varit ganska lugn, men ändå underbar! Jag tror att jag ska åka till honom i Stockholm nästa helg. Och imorgon börjar ju skolan igen, och om jag inte minns fel så ska vi till Strike oc bowla imorgon (:

hadee

pluggpluggplugg

nu är det sista skoldagen för vecka 2 och det betyder helg! John kommer ikväll, och vi har bestämt att vi ska plugga i helgen. Tur det, jag har prov i företagsekonomi nästa fredag! Jag plugga som en galning, så att jag får mitt MVG'!
Nu ska jag börja jobba, hörs kanske senare! Pussss


Första dagen, redan trött!

GRATTIS JOHN SOM KLARADE PALPATIONSPROVET!

Jag har redan tröttnat på skolan, men det kanske hör till? Jag har precis skrivit en argumentartikel om hur vi kan göra för att hjälpa elever som inte klarar godkänt i matematik. Och nu ska jag börja med en annan uppgift som ska vara inlämnad klockan tre, ganska tidspressat! Nu handlar det om "Betalning och säkerhet" hur säkert det är att beställa varor från olika sidor på internet.
Nu ska jag plugga vidare.
Pusssålänge!


09.01.08

Igår var jag och Frida på stan och shoppade lite. Blev några overkne strumpor, halsduk och lite smink+ småsaker. Efter det åkte jag och solade en sväng. Självklart så somnade John igårkväll när vi pratade i telefonen, så den fick stå på. Efter fyra timmar orkade jag inte lyssna mer på hans djupa andetag så då la jag äntligen på. Jag sov inte en minut inatt, så ikväll får jag lägga mig tidigt!
Imorgonkväll kommer sötgöte!

sista lediga dagen

Nu ska jag och Fridis in till stan och kolla lite. Jag vill ha lite nya underkläder, och lite linnen.. Nu sitter jag och äter lunch, äpple och keso. mummmms? nääh! ska man vara fin, får man lida pin!

Drömkåken

 Jag och Frida hade filmkväll, det var Drömkåken som stod på menyn. Jag tycker att den har blivit lite uttjatad. Tur att det är lite romantik i den iallafall, det går alltid hem hos mig. Men Frida tycker alltid att den är lika rolig. =)
Nu ligger jag i sängen och ska börja läsa en bok som Frida tipsade mig om: Bryta Om. Jag har läst ett par sidor och den verkar riktigt bra. Kan berätta mer när jag läst den. Nu ska jag försöka vända tillbaka dygnen innan skolan påv torsdag.
Sov gott!

Supergratis.se



Supergratis.Se är en jättebra sida. Där samlar du  poäng genom att bla. besök hemsidor och värva vänner. Poängen kan du sedan kan växla in mot olika saker, som t.ex.:
Presentkort
Kondomer
Trisslotter
mm.


Att bli medlem är helt gratis:
http://www.SuperGratis.se/?r=55675

TÄVLING!





Vill ni vara med att tävla om en supersöt mysdress?
Tryck på länken för mer information

http://enlitentax.blogg.se/2009/january/tavla-har-om-en-lacker-mysdress.html


090106

En del människor är vet inte vart gränsen går. Hur långt man kan gå innan man verkligen borde lägga ner allting. Egentligen struntar jag fullständigt i det nu. Dem senaste månaderna har jag fått lära mig vilka som verkligen är mina vänner. Det är ganska svårt att förstå det själv, med tanke på att vi alla umgicks dag in och dag ut. Nu känns det som att det inte spelar någon roll vad ni säger om mig, och det spelar ingen roll vilka lögner ni ska hitta på. Jag tänker inte ta mer ifrån er. Och jag tänker definitivt inte låtsas att vi är vänner. Jag sköter mitt, och du ditt!


090105

Det här är galet! GALET! Det är 19 minusgrader, och jag vet inte ens om jag vågar gå ut. Pappa står här och tjatar om att han vill ta en långpromenad. Det hade kanske varit kul att vara ute om det hade varit 40 grader varmare. Men visst, som den goda dottern som jag faktiskt är så får jag väl följa med ut. Men jag vet dock inte hur länge jag kommer överleva... Det visar sig väl?!
Klockan fyra så har min gammelmormor bjudit hela släkten på kalklon, ni har väl inte missat att det är trettondagsafton?

hörs senare, <3


Noramarken, öl och rödvin?



Jag tänkte för dem som ville ha sig ett gott skratt, bilden är ett par år gammal. Fråga Cornelia Jedselius om vidare detaljer..

right beside you

herregud!
Femton minusgrader är ingenting att leka med. Jag vill bara ha tillbaka somaren, när det är tubtoppar och klackskor som gäller.
Jag, Frida och pappa sitter och kollar på Mean Girls. Jag känner verkligen igen mig!  Från och med nu är det hårdträning, och inge skitmat! För i sommar är det jag och John som ska ha sveriges hetaste kroppar =)

JAG ÄLSKAR JOHN

Till papsen

Hey!
Idag åker jag tillbaka till pappa, mamma jobbar och John åker tillbaka till Stockholm. Men jag hoppas på att han kommer tillbaka nästa helg.
Nu sitter jag i Ed Hardy tröjan som jag fick av honom och bara önskar att han satt brevid. Inatt var det riktigt jobbigt, det var kallt och jag drömde en otäck mardröm. Och just då ringde han, som alltid mitt i natten,jag älskae när han gör det! Nu ska jag göra mig iording, och sedan packa ihop mina saker.

Puss och kram


ovärt

Hello.


Kan man kanske kalls detta för en av de tråkigaste lördagarna på länge? John åkte ni förmiddags, och sedan dess har jag mest fixat mina naglar och kollat på The Hills. Mamma har varit här ikväll, men hon ska jobba imorgon så jag åker nog till pappa. Eftersom att John tydligen inte ha tid att vara med mig mer. Han är SÅ tvungen att åka tillbaka till Stockholm, vet inte vad det är för snack. Men hans intellekt talar för sig självt. Han verkar ha ett väldigt hektiskt liv, och det råder ingen tvekan om att han kommer dö av en hjärtattack i tidig ålder.


Nu ska jag lägga mig framför tv:n och dricka varm blåbärssoppa

PEACE


mysdag

Hej!

Idag har jag och John mest sovit hela dagen, väldigt uppskattat från min sida! Jag måste komma in i mina vanliga sömnrutiner snart, eftersom att de tidiga skolmornarna inte alls är långt borta. När vi vaknade var ingen speciellt sugen på att laga någon stormiddag så vi svängde förbi affären och köpte en färdig kyckling. Så till middag blev det kyckling, pommes frites, vitlöksbröd och sås. Faktiskt ganska gott! Nu ligger vi i soffan och kollar på sista Sagan Om Ringen filmen. Och efter det gissar jag på sängen. Imorgon åker John hem till sina föräldrar och på söndag åker han tillbaka till Stockholm, jag längtar inte!


Nu ska jag lägga mig och pussa till mig en massage.

Puss och god natt!


2009

Och så var det ett nytt år. I ochmed att det är ett nytt år så har jag bestämt mig för att bli en liiite bättre människa. Äta mindre skräp, ta trapporna istället för hissen ( john kommer protestera, han tar inte trapporna i onödan ), sluta knäcka fingrarna.

Det var en ganska underlig kväll igår faktiskt. Stämningen vart ganska stämd, och det märktes väl vilka som inte trivdes i varandras sällskap. Men jag är nöjd, jag fick min nyårskyss som jag så länge har väntat på. Och den var fantastisk. Jag var inte allt för peppad på att dricka så jag höll mig till två cider och en likör 43 med mjölk. Och såklart så hade John köpt champange till tolvslaget. Så nu har jag mycket kvar tills nästa gång. Hur var eran nyårskväll?

Vi kom inte isäng förens halv sju imorse, så vi vaknade precis och har beställt hem lite pizza.
Puzz

RSS 2.0