blä

GAAAAH. jag blir lite smått irriterad! jag har mina snygga snowboardbyxor och handskar hos min moster, och jag hinner inte hämta dem,så jag får helt enkelt köpa nya imorgon när jag kommer upp. hade jag inte tappat dem där förbannade 150kronorna så hade jag ju iaf haft pengar till ena vanten. jaja, dumt att vara bitter som min kloke husbonde brukar säga.

ska fortsätta packa nu!
xoxo
cc


SÄLEN IMORGON

åhhhhhhhhh. Jag tycker verkligen inte om att packa, det är nog för att jag verkligen inte kan bestämma vad jag ska ha på mig dem kommande veckorna. blääääää! Pappa tvingar mig att ha sveriges största resväska,som jag inte ens kommer kunna bära av tåget, och så ska jag samtidigt släpa på brädan. Skulle gå upp och köpa cola och tidningar till resan, och SJÄLVKLART tappar jag 150kr♥

Mitt tåg går kvart i tolv i morgon, så jag är framme runt sex. nu måste jag verkligen fortsätta packa.
smell u later biatches


konversation far och dotter emellan

Vi sitter och äter middag..

jag: pappa skulle du blir bli besviken om jag vore gay?
pappa:  nej det hade väl jag struntat i, men om du hade varit det hade det varit onödigt att du köpte dina p-ringar för 400 kronor.

hahahaha
och för att reda ut det, jag är helt säker på min sexualitet, 100% staright.


sälen nästa

Var på arbetsintervju igår, och jag fick jobbet. Så det känns kul att veta att jag har det att komma hem till efter praktiken. Min bror ringde igår, och vi bestämde att jag åker upp till Sälen på söndag, på mammis fördelsedag! Så imorgon ska jag gå och köpa biljett, och så måste jag verkligen börja planera vad jag ska ta med mig, samt packa. Ska bli så roligt att åka dit. inte bara för att åka snowboard, utan för att ha kvalitetstid med min bror. Det var nog tre-fyra år sedan vi umgicks mer än några dagar, först flyttande han till Afrika, och sen direkt till Oslo. Så jag får ta vara på tiden nu när han är i Sverige!

Nu ska jag ringa till prinsen, som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter. Och vi kommer inte ses förens två-tre veckor.. Men jag terrar han alltid med timlånga samtal och hundratals sms per dag :)

Och så måste jag berätta om Miss-Tracy, en av farfars hästar har börjat tävla på dem större banorna, så hon har sprungit in 75.000 kr på tre veckor. pluttttisen.

 

det går bra nu!

Har kommit igång efter lovet nu igen.. Och jag känner mig redo för det här läsåret, och ska verkligen ge 110%.
Går veckan ut i skolan,sen åker jag upp till Sälen i två veckor och gör min praktik där, samtidigt som jag ska bli grym på att åka bräda. När jag har varit där två veckor åker jag hem och packar om för att sedan åka till mannen i Stockholm i tre veckor, där jag förhoppningsvis ska praktisera på Cervera. Så jag ser verkligen fram emot dem här fem veckorna. Och imorgon ska jag på en arbetsintervju, så det är full rulle nu. Nu ska jag fortsätta att plugga och sen ska jag ta mig en skönhetssömn.

kärlek från cc

nytt år, nya möjligheter!

2010

Nu är jag tillbaka, förhoppningsvis mer inspirerad än förra året. hur har er jul och nyår varit? Jag har spenderat lovet med mina nära och kära. Precis som jag vill ha det! Jag hoppas få energi att fortsätta driva min smyckestillverkning, samtidigt som skolan ska skötas, jobb ska sökas, åka på praktik i sälen och samtidigt ha tid för mig själv. Men jag är känd för att ha mycket energi, och nu är det bara att gå all in, tills sommarlovet kommer. För att sedan ladda batterierna för ännu en ny termin. Vilka köttmaskiner vi egentligen är.

.. och så måste jag säga att jag har köpt en snowboard!


RSS 2.0