NYÅR

Idag är det faktiskt nyår,och pappa väckte mig halv tolv med frukost på sängen. Och vad är det första som jag gör? Välter ut teet i min dubbelsäng, som nästan är omöjlig att tvätta. Och så fick jag det på armen och längs med sidan. Så nu har jag ganska ont faktiskt. Nu ska jag fixa det sista med naglarna, packa, göra mig iordning och sedan åka hem och börja fixa inför ikväll. Det ska bli skönt att träffa alla igen!

Jag hinner kanske skriva nått inatt från Jessica.
Puss så länge

snabbsummering av år 2008

Det har hänt så otroooooligt mycket i mitt liv. Nästan som om att det startade detta året. Det har hänt på bra och dåliga saker. Jag har förlorat många bra vänner, men även funnit extremt bra vänner. Jag har lämnat grundskolan och hoppat upp till gymnasiet, som var en viktig sak för mig. När man går på gymnasiet är man vuxen, punkt slut! Jag träffade min bästa kompis Jessica på nyår förra året, och sedan dess har vi varit oskiljaktiga, och för mig var det som att vinna största vinsten på lotto. Och Frida och jag har kommit närmare varandra än någonsin. Men det största av allt, är John. Min skatt. Jag skulle kunna dö för honom. Så fort han har åkt iväg så saknar jag honom. Han brukar säga att jag är besatt av honom, och han har nog rätt. När mina meningar som: Om du försöker gå så kidnappar jag dig och lägger dig i en säck under sängen. Så brukar han säga att jag har gått och blivit galen, och han har nog rätt. JAG ÄR GALEN I HONOM. Jag har verkligen aldrig träffat någon som honom, det finns ingen som han. Han är som  världens finaste tubklänning blandat med likör 43. = finns inget bättre!? (skämt osido)

Under det här året så har det hänt mycket tråkigheter, men allt det goda och det roliga överväger helt klart. Jag har en bra familj, bra vänner, bra betyg, ett bra öga för livet och en bra pojkvän. Och det är allt jag någonsin önskat mig.

sista kvällen av 2008

Tänk er, ikväll är det den absolut sista kvällen av år 2008. När jag tänker efter så har tiden gått så fort. Jag minns när jag var liten. när mamma och pappa fick dra mig på pulkan för att se raketerna, när jag och min bror var mindre och fick dricka pomac medans de andra drack chamgange, när jag och Frida stal champange av våra föräldrart på tolvslaget, och året efter när hon och jag var i Malmö och firade ett hejdundrandes nyår på ett hotellrum med skumpa. Och här sitter jag nu, ett X antal år senare, och bara tänker på hur fort tiden går. Hur mycket äldre jag blir, och hur miun personlighet har utvecklats med åren.

Idag har jag och Frida varit på Marieberg och shoppat, jag skulle leta efter några presenter till John, så att han skulle känna sig lite gladare nu när han är sjuk. Jag letade speciellt efter en vit skjorta, men jag hittade ingen alls i hans storlek. Så jag går ut på stan en stund imorgon förmiddag istället och se vad jag kan finna. Istället hittade jag lite amått och gott till miug själv, Och jag som inte hade tänkt att köpa någonting alls, så kan det vara (:

Lite fix till naglarna
En tröja
Leggins
Skor
Byxor
Smink

När vi kom hem gick vi till Kim och spelade guitar hero, så kul är det. Och sen så gick jag hem och skulle äta kvällsmat, det var hummer och skumpa som stod på menyn, mycket tjusigt!
Nu blir det te, tv och sedan sängen.
Puss

Hola amigos


Nu ska jag och Frida snart sova. Vi har gjort något riiiiiktigt busigt ikväll. Imorgon ska vi ut och shoppa lite mer, nu ska vi ta och sussa lite. Jag har inte fått tag på John på heeela dagen, den rackarn sover väl säkert. Jag hoppas så innerligt att han är frisk till nyår (:

Bye bby


Hejsan

Nu sitter jag med Frida söt i soffan och kollar på tv. Väldigt mysigt faktiskt. Imorgon ska vi ut på stan och kolla lite. Och John har bara blivit sämre, nu har han 40 graders feber och jag är så nervös för hur det ska bli på nyår. Jag har absolut ingen lust att fira utan honom. Nu har jag ju väntat hela året på att få min nyårskyss av honom, så nu SKA jag ha det (:
Nu ska jag slå en pling till honom, puss så länge!


sömnig

Just nu ligger jag i sängen och har planer på att stänga av datorn, klockan är ju faktiskt halv två nu. Jag åkte hem till pappa, för jag varken vill eller vågar sova ensam idag. John åkte hem till sina föräldrar, och jag har hört att han har 39 graders feber, plutten.
Nu när jag ligger och läser igenom aftonbladet får jag syn på denna artikel "världens längsta rökta korv". Korven ska ha varit 392 meter lång. Men vilken tragisk människa kommer på alla dessa sjuka saker? Gör man det för nöjets skull eller rent av för uppmärksamheten skull? jag menar, det är ganska intressant att läsa Guinnes rekordbok. Men om man tänker efter är det helt sjuka saker. Som t.e.x. Världens mest tattuerade man, flest volter på en timme, och världens längsta stickning. 

Nej nu ska jag ta min skönhetssömn, sov gott. PZ

julklappsbyte

Nu har jag och John blivit sjuka igen, och om tre dagar så är det nyår. Så nu gäller det att klä sig varmt och dricka mycket te. Idag skulle vi och hämta ut julklappen som jag hade beställt åt John, men icke. Fred Perry väskan som jag hade beställd är slut, så nu får han välja något annat som han vill ha isället. När han öppnade paketet låg där två par strumpor som jag hade beställt istället, så söta! Av john fick jag en Adidas tröja, en Ed Hardy t-shirt och en sak som jag inte kan nämna. Hur snäll är han inte? (:


det som inte får hända, har just hänt

Efter många om och men så kom vi till slut iväg, vi skulle åka till Johns storasyster som hade fest. Jag ville inte ta motorvägen, så vi tog en annan. VILKET VI INTE BORDE HA GJORT!
Jag bestämde mig för att ta en sista titt i spegeln för att se att sminket  var okej, och då ... BAAAAAAANG! När jag tittade fram nästa gång så hör jag bara John säga: HERRRE GUD, HERREGUUUUUD! Och tänk, vi hade krockat med ett rådjur. Det var faktiskt ganska otäckt, och när vi åkte tillbaka för att titta så kom jag och tänka på alla gånger som jag har sett Bambi, och där, mitt framför mina ögon låg han och sprattlade för livet. då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna.
När vi kom fram till hans syster, märkte vi hade vi hade lite blod på händerna. SÅÅÅ ÄCKLIGT!


j+c

john kommer ikväll, tackkkkk! Och Freddie och Sara ska vara här, så han ska ta med sitt Guitar Hero. Hur kul är det inte? Och så ska jag få mina julklappar :)


25:e

Godmorgon.
Den här förmiddagen har jag ägnat helt åt mig själv, det innebär: hårinpackning, ansiktsmask, hudskrub, fotfilning, smörjt in hela kroppen och så har jag målat naglarna, superskönt!
Nu sitter jag med en stor kopp te och tittar på Americas Funniest homvideos, ganska roligt faktiskt.
jag hoppas på att John kommer en stund i eftermiddag, och iallafall ger miug en puss eller två :)

Nu ska jag upp och äta julmat med gammelmormor och gammelfarmor :)

Pusss på er.


min nya plattång



Julklapparna är utdelade

Nu har jag fått alla mina paket, utom dem från john. Jag är hur nöjd som helst. Och med pengarna i fickan så ska jag iväg och åka skidor (: 

Detta har jag fått:
Massa godis ( precis som alla andra år)
Underkläder
Presentkort på gina tricot, 500 kronor
Pengar, ett par tusen
En ny dataväska
En superfin grön plattång
Trisslotter (ingen vinst dock)
Ett par pilgrimsörhängen
Ett silverhalsband


God Jul

Idag är det julafton, och allt är bara supermysigt, Nu sitter jag och Freddie hemma hos pappa och har precis ätit julaftonsfrukost, supergott. Vi åker in till Örebro klockan ett, för att hinna gå till mormor til tre och kolla på Kalle Anka, som man inte redan har sett tvåhundratjogoentusen gången!?

Jag ber om ursäkt för min bloggmiss, har verkligen inte haft tid, jag har ju

i bread 4 u

Jag var tvungen att vara hemma idag med, mensvärk+förkyld= toppen! Så nu sitter jag och kollar på film, John är påväg hem, så jag ska snart åka in till Örebro. Ikväll ska vi sova tidigt så att jag orkar var med på julavslutningen i kulturhuset imorgon, jag hörde något om mingel? så jag hoppas på champange (;

NU KOMMER JOHN VARA HEMMA JÄÄÄÄÄTTELÄNGE, OM JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE FLICKVÄN! :)

inte helt kry, inte ännu.

Godkväll. Jag gissar att min kropp inte var redo att gå till skolan ännu, för nu blev jag ännu lite hängigare, men vi får se hur det blir framåt helgen (:
Nu är det bara ett par timmar kvar tills Johnny Boy kommer, jag längtar som jag aldrig tidigare har längtat. Och skunken köpte sig ett par nya skidor idag också, så nu blir det julaktiviteter i snön (:
I helgen hoppas jag på: shopping, frisören, fest, och träning; i like that!

Vad ska ni göra i helgen?

Kraam

JJOOHHNN

Herregud, vilken förmiddag! HALLELULJAH!
Började med att jag bestämde mig för att ta steget att gå tillbaka till skolan, och då mötte jag Moa på bussen och berättade att vi hade sovmorgon till kvart i tio. Men vi åkte till skolan och pluggade lite. Vid 10 skulle vi och kolla på en fotbollscup, det var inte så roligt så jag Moa och Alexandra åkte upp på stan och utfrättade ett ärende. OM jag var nervös, men det är skönt att det nästan är över, vi ska bara dit på måndag för att vara helt säkra.

På bussen tillbaka till skolan mötte vi sveriges sötaste pojkvar, de var runt 12-13 år kanske. Det började med att ena pojken berättade att han började skratta på sin gammelmormors begraving, redan så började jag, alexandra och moa kolla lite konstigt på varandra. Men det blev inte bättre, han berättade sedan att hon var helt gul, "som Hulken, fast åt andra hållet" och att hon hade glömt att sätta dit löständrena. Då kunde vi inte hålla oss länge, och när dem märkte att vi skrattade åt dem tyckte de att det var extra kul och pratade ännu lite högre. Sedan berättade han att han var besviken på sin gammelmormor och på sin gammelfarfar, för att han inte längre kunde få 50 krornor varje gång han träffade de, nu när de var döda.

När vi skulle gå av nussen och gick förbi dem ropade dem: HEJ DÅ TJEJER! :)
SÅ SÖÖÖTA!
Och när bussen åkte förbi oss låg de presssade mot rutan och klistrade på största pojkleendet och vinkade glatt.
Oja, det förgyllde dagen!

Nu börjar min webbdesign lektion, vi hörs.

Pusss.


43 timmar kvar till John kommer ..

Nu börjar jag bli frisk, så imorrn ska jag kravla mig iväg till skolan. Har så mycket att prata om med Moa och Alexandra. Jag vill bara ut, komma ifrån lägenheten och träffa alla kompisar, att vara sjuk är verkligen ensamt. Min bror skulle komma komma på Fredag, men han måste jobba, så han kommer inte förens på Måndag. Så han kan inte följa med oss och åka skidor :(

Nu är det två filmer som jag vill kolla på som går samtidigt:

Titanic på 3:an. Alla som inte har sett den, GÖR DET!

Bodyguard på 5:an. Har inte sett den ännu, men det handlar om Whitney Houston, så den LÄR vara bra.

Hörs imorrn, puss

LUCIA

Idag är det lördag den trettonde december, alltså lucia.

Jag är FORTFARANDE sjuk, och nu börjar jag lessna på det .. På riktigt! Inatt tror jag att John hade druckit lite för mycket, så han somna i telefonen, och jag kunde inte sova, så jag låg och lyssna i flera timmar, även om han inte sa någonting alls. Det fick mig att känna att jag hade honom vid min sida. För jag saknar honom verkligen mycket nu, och jag längtar såååå till torsdag.

Nu ska jag kolla på finalen av bonde söker fru. lite lame, men vad gör man inte?
 
John- Cicci, kommer jag ens få någon julklapp av dig?
Cicci- Det är väl klart, varför skulle du inte få det?
John- du beställer ju bara en massa kläder för alla pengar!

pussss


äkta kärlek, många minnen



en sann vän, jag älskar dig

?

middag trodde jag, men ack så fel jag hade

how wonderful life is, while you are in the world

galet. Fortfarande sjuk. Blir så trött . Det är fredag, varför sitter jag vid ett barbord och bloggar? Jag borde vara ute och springa på stan? faktiskt om jag ska vara ärlig var jag ute och shoppade lite idag med mamma, för jag är så trött på att baar ligga ensam hemma. Och inte kommer John i helgen heller, han ska på julmiddag med sin skola. Så jag får sitta hemma tills på torsdag, då kommer han äntligen :)

Jag har just beställt lite nya träningskläder, som tröst för att jag inte får träna nu. Jag har inte tränat sen i måndags, då var jag först på gymmet och sen på dansen, det var då jag upptäckte att jag var sjuk. Alla stirrade väldigt konstigt på mig när jag dansade i en tjock tiger-kofta och en mössa nerdragen till ögonen. Fytusan. Och även om John INTE kommer att tro mig när jag säger det, men vi ska träna tillsammans heeeela lovet, PÅ SAMMA GYM. jag längtar, för då ska vi tävla vem som orkar längt på löpbandet :)

På Måndag är vi lediga, men vad gör det mig. Jag är ju ändå sjuk. tusan också. JAG VILL INTE VARA SJUK

snart jul, och jag är sjuk

ÅHH!
Jag är så trött på det här. Jag har inte tid att vara sjuk, gamelmorfars urnsättning är i morgon, och den kan jag ju inte gå på, jag måste vara i skolan och så har jag en massa julklappar kvar att köpa. Och inte kommer John i helgen heller. Men det är lika bra, så att jag inte smittar ner honom. Ja, som ni märker händer det inte så mycket, jag ligger mest i sängen och dricker apelsinjuice och proppar i mig alvedon och halstabletter. Om det inte blir bättre tills imorgon ska jag till sjukhuset.

Julklapstips tack:

Till min moster? vad vill en moster ha i julklapp?

Till min storebror som är 21? en oversize t-shirt kanske?

Och framförallt, till John? Han har redan det mesta, men jag tror att jag vet vad jag ska köpa. Men det kan jag inte säga här. Eftersom att han läser bloggen :)


sjuker

otroligt dåligt med uppdatering, jag vet!
Jag har itne så mycket att skriva om, jag ligger bara hemma med feber och mår allmänt dålig. Mamma tror att jag har fått tillbaka halsfluss. Och det är inte speciellt skönt. Så nu blir det ingen skola för mig den här veckan, och jag som så gärna ville parta med Jessica i helgen, men jag har hört rykten om att även den pricken är sjuk.

Mamma har köpt hem munkar som jag ligger och stirrar på. titta, inte röra.


fredagen är äntligen här

nu är det som så att det är farligt att gå från en lekpark och hem till sin mamma, alla bilarnas fart har ju ökat såklart. Och ingenting tycks få dem att stanna.

Ikväll ska jag och John hem till Jessica och Joakim. Det har jag verkligen saknat, min bästa vän. Som jag alltid kan prata med, om allt!
Först ska jag åka hem och öppna alla adventspaket som jag har missat :) Och jag är så nyfiken, det är lika spännande varje år.
Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med bussen.

Love ya!

i will be right here with you


torsdag, en dag närmare helgen

SNART KLAR!


Idag har jag varit duktig och pluggat. Så ikväll ska jag och Frida sitta i soffan och kolla på tv, me like!


Imorgon kommer John




god morgon

jag är är ledig idag också. Jag åt presic frukost, baugett med ost och skinka
,och en stor kopp ekologiskt te med honoung.
Idag ska jag fortsätta med pluggandet, vi har verkligen mycket i skolan nu. Så det är bäst att jag lägger på ett kol. Jag fick veta att jag håller på med den sista uppgiften i Naturkunskap A, det har verkligen gått fort. Så nu ska jag fråga vad jag kan lägga till för att få ett MVG. Den sista uppgiften som vi håller på med är att skriva om "nya liv och livets inledning" och då valde jag att fördjupa mig inom växter. Och det verkligen svårt. För att jag ska få ett högre betyg så ska jag göra en redovisning i power point som jag ska ha på fredag, därför är det GAAAANSKA brottom nu.

plugg och cappuccino.

äntligen en ledig dag

helt otroligt. JAG ÄR LEDIG. Det är så skönt. jag kan vakna när jag vill, äta frukost hur länge jag vill. Och allt annat som skolan tar ifrån mig.
Nu kom jag precis hem. Jag tog en långpromenad, till minneslunden och tände ett ljus för farmor. Det tog väldigt mycket längre tid än jag trodde. Men skönt var det.
Jag vet fortfarande inte onm jag är redo att dansa än. Vi får se i eftermiddag. Nu ska jag lägga mig och ta ett varmt bad, och sedan ska jag äta lite mat.

jag antar att den "hemliga beundraren" inte är redo att avslöja vem han är ? :)

s.k.o.l.a


nu sitter jag och skriver om "växter" vi ska hinna skriva en rapport, göra en powerpoint och redovisa i en grupp på fredag. ganska sjukt, med tanke på att vi är lediga på onsdag och torsdag. Och alla bor på olika ställen. men vad kan man förvänta sig av henne. Hon är ju ganska .. egen .. 

nu sitter jag och tuggar tuggummi som en liten flicka, så jag har blivit alldeles öm i käkarna :)

jag.älskar.dig.john.svärd.du.är.allt
 


jag saknar dig

"när jag var liten brukade jag ibland
         undra om du kunde flyga
         nu vet jag att du kan det
           nu när du är en ängel"

SEX MÅNADER


ett år äldre

du är värd alla presenter i hela världen. jag älskar dig mer än någonting annat. Jag är så glad att du är min. du får mig att känna mig som ingen annan förr har fått. Det går inte en minut utan att jag tänker på dig, alltid finns du där i mina tankar. Jag får inte glömma att berätta hur mycket jag älskar din kropp, mmmmmmm vad fin den är!

Grattis älskling på födelsedagen, du är allt ♥

superhelg

Tack tack tack, alla för en toppenhelg
Helgen var hur bra som helst. I Fredags var jag och Moa på bio, den var inte nått i min smak. Men ändå hur mysigt som helst. I lördagskväll kom John, vi drack vin och lyssnade på musik. Tills Jessica kom på att vi skulle ut och dricka. Så vi slängde oss in i en taxi och åkte dit. Bästa kvällen på länge. Supergoda drinkar gjorde det ju inte direkt sämre heller!

Allt är möjligt, tillochmed utan leg


RSS 2.0