090326

snart helg igen!

måste påpeka att min pärla anna har cyklat omkull med cykeln, stackar'n ..
sitter i skolan och väntar på att få åka hem, för att få slummra en stund. sen ska jag iväg till jobbet igen, och efter det kommer john!

och imorgon ska vi och spela badminton, hur kul är inte det på en skala? :)

!!!!!!!!!!!!!

En räkning hem på 1800 satt fint från securitas. TACK OCH BOCK!


vårrensing

hej!
Igår så rensade jag ut mina garderober, och jag hade säkert en hel garderob fylld med kläder som jag inte använde, så det åkte i soporna! I helgen ska jag nog försöka få med mina mina nötter: john och freddie på stan och hitta något nytt. Jag som var helt säker på att våren hade omringat oss, men ack så fel jag hade, igår blev det ju snöstorm! Så nu vet jag inte om det var så bra att jag tog fram vårkläderna och kastade höstens..?

just nu är jag sjuk sugen på att gå en sminkkurs och köpa ett par nya klackskor. Och så saknar jag ju mina män förstås :) <3

nelly.com

Jag har ju glömt att visa min nya klänning, min är lite starkare rosa :)



den finns att köpa på Nelly.com för 999 kronor



cry me a river

Helgen har varit fullspäckad med härligheter. Jag har fått varit med min allra närmaste. Även fast allt inte är på topp just nu så har jag en känsla av att: efter regn kommer alltid solsken! Och det får väl mig hjälpa mig så länge.

  
                                tack för att ni finns ♥

hihi

Jag och Anna har ganska snygga bröder. Den här bilden är 5 år gammal, dem gick i samma klass på John Bauer. Precis som jag och Anna.


(klicka för större bild)

Erik Jonutis och Freddie Nordström

<3

my heart beat
fast right now

strypgrepp

HEY!

Sitter nere på IT med dem skabbiga killarna och jobbar med ett projekt om demokrati. Vi har fått 10,000 kronor som vi ska använda för att göra skolan bättre? Jag har inga direkta förslag, jag tycker inte att dem pengarna är tillräckligt stora för att göra någonting av. Kanske sätta dem fonder och få dem att öka i kapital? Använda dem som startkapital till ett skol café? Eller helt enkelt som killarna säger: HOPPBORG OCH FLIPPERSPEL! Ja, dem är ju trots allt killar .. Har ni något bra förslag vad man kan göra? Vi ha redan; kaffe/choklad maskin, fotbollsspel, hockeyspel, tv, soffor och massagestol.


Jag funderar på om skolan verkligen ska innehålla strypgrepp och en saboterad dator? Det var i alla fall det jag fick uppleva idag. På min egen skola. Bland alla lärare och elever. Lärarna är inte värst insatta i oss elever, och det märks när sådana saker sker.


 


rökning dödar

god kväll!
Just nu ligger jag i soffan och målar naglarna. Jag är inte ett dugg trött, jag åkte hem från skolan till pappa och sov. Jag missade två bussar till jobbet, så jag kom rejält försent.  Väl på jobbet kände jag mig mest orolig, trött och allmänt hängig. Ska försöka lägga mig innan tolv ikväll, jag är så trött på dagarna.

Nej nu ska jag ta mig ett bloss sen slänga mig framför tv:n en stund.
puss och godnatt.


i hate this part

'"vad vacker du är ikväll."

igår låg jag bara som en död sill i soffan. Det var nog behövligt. Jag har inte varit utan mina grisar på hur länge som helst. Anna och Alexandra sitter förtilfället och visar massa klipp på youtube. Morgonsoffan är en het favorit, som alltid håller måtten. Nu ska jag jobba vidare med lite bokföring och sedan ska jag till jobbet. Jag har hört att det ska börja två nya idag, och jag hoppas verkligen att dem har bättre attityd än några av dem andra töntarna!

Exet.net
Där finns allt ni kan tänka er, halshuggningar, misshandel och porr. Ja det mesta helt enkelt. Sjuk sida!

  
det är inte så illa som det ser ut ..


kaoooos

Jag har inga direkta kommentarer om lördagen. Var på förfest hos Jim, och sedan skulle vi vidare till Offas kompisar. Herregud, jag har aldrig spytt så mycket. Jag kommer ihåg allt, och jag var vid medvetandet under hela tiden. Men min kropp var någon helt annanstans. Jag var precis som en trasdocka. jag kunde inte röra ett enda finger, men tack och lov så var ju mina vänner där. Och tur var väl det?
Igår så vaknade jag med världens huvudvärk, och Anna var fast beslutad om att jag inte skulle gå och jobba. Så istället åkte jag och Offa dit och åt lite frukost. Och sedan åkte vi hem och spelade Våghals. Så ni som fick konstiga sms och telefonsamtal, vet att det inte var seriös.

  

party

Heeeeeeej!
Nu sitter jag hemma hos mamma och Mattias och har nyss ätit lite frukost. Kvällen igår.. Det kom hem lite väntat och oväntat folk, och det spårade verkligen, Tyvär! Men så kan det gå. Men vi kände att vi inte ville vi sluta festa för det, så vi åkte och mötte Offa och Patrik på MAX. Och sen åkte jag hem till Offa och sov. Om jag ska sammanfatta det hela lite kort, så var det ändå en underbar kväll. Med mina tjejer har man alltid roligt.
Idag blir det färmodligen party igen, vad ska ni göra?

Puss så länge!

FREEEEDAG

Ingen har väl missat att det är fredag? nej jag tänkte väl det! Alexandra♥ ska hem och tagga. Och jag och Anna♥ ska upp på stan, och fixa lite inför kvällen, chips och godis .... ;)
Har ni några planer för kväll?


AÅHÅÅÅ TAGGA TILLS IKVÄLL!! DET KOMMER BLI GULD!!!!!

whatever you like

Då är fredagn färdigplanerad. Då blir det party, en hel del från klassen kommer. Det blir nog bra! Nu väntar jag på att klockan ska slå halv fyra. Då ska jag hem och fixa mig iordning och sedan vidare till jobbet. Sen ska jag väl hem och sova, om inget annat kommer på kartan.

i need your body

<3

IDAG ÄR DET TORSDAG, IMORGON ÄR DET FREDAG. VET NI VAD DET INNEBÄR?



ni är bäst


bokföring

Sovit gott?`
Jag har sovit som en princessa. Och imorse vaknade jag alldeles utvilad, Igår var en väldigt stressig dag:

8.30-15.20 : skola
middag hos mamma
säga hej då till mina danslärare, har inte tid att dansa i och med jobbet.
hanlda
17.00-21.00: jobba

Plus att jag missade två bussar!

Nu sitter jag i skolan och ska jobba med bokföring, och snart ska jag komplettera mitt ekonomiprov. Efter det blir det jobbet.


Bag in box TÖRSTIGA pojkar!!!


den lilla slampan ..

I'm coming up only to hold you under
I'm coming up only to show you wrong
And to know you is hard and we wonder
To know you all wrong, we were

ALEXANDRA ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!

chill



You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down...



 


rrrr

hejsan grisar!
Sitter på jobbet, har varit här sedan klockan två. Jag orkar snart inte mer. Ska sluta lite tidigare idag, sen ska jag hem och tvätta.

i helgen ska vi SPÅRA, inte SVINA :D

Eller tvärtom ?????

(:

Hej sötisar!
Kom precis till skolan. Det var länge sedan jag avr så här trött på morgonen. Och magen kurrar för sig själv där nere. Inatt fick jag ett GANSKA konstigt samtal. "Det är din hemliga beundrare".  Han kommer tydligen hit i sommar och hälsar på..

Idag ska vi på UF mässan. Och efter det blir det jobbet. Och så skulle jag behöva sova lite. Men det hinner jag inte den här veckan tyvär. Och INTE i helgen heller, då ni! Jag är så sjukt TAGGGGGGAD!

Hörs senare. puuuuuuuuuuuussssssssss

<3

På rosa moln svävar jag omkring
o ja njuter av alla vackra ting
o ja tänker aldrig mer komma ner
tänker stanna här
för evigt


jag älskar er

världens gulligste plutt

"sockerbulle, sover inte du? :)" 

Ligger på soffan hemma hos Alexandra och längtar till helgen mer än någonsin. Anna sitter och kollar på Simpsons och Alexandra gör sig iordning för sin teorilektion. Snart ska jag och Anna iväg och göra några ärenden, sen ska vi hem och laga wooooooooooook.

vi har blivit gatudansare, så hit med stålarna!


shot efter shot efter shot ..



"Har jag någonsin kommit försent till skolan? Nej just det. Varför skulle jag göra det imorgon?"

Självklart försov jag mig imorse, så nu sitter jag i skolan md oborstat hår och utan smink. Alexandras dator är helt paj, stackars Pekka som kommer få betala den! Min dator funkar inte heller riktigt som den ska efter helgens bravader..
Nästa helg kör vi igen tjejer?

Jag trodde inte att jag skulle må så här bra. Men jag har faktiskt riktigt roligt. Jag kan göra precis som JAG vill och bara rätta mig efter mina egna behov. Jag älskar allting runt omkring mig, och bangar inte för någonting.

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)

me love u babes

För skön helg!

Hade det hur bra som helst. Började med att jag, Alexandra och Anna satt och kollade på film. Klockan tio blev vi helt tokiga och kände att vi behövde ut och röja lite. Så vi hade en hejdundrandes fest. Och HEJ vad trevligt folk det kom. Jag har inte haft så här roligt på länge!

Vi kom inte i säng förens vid sju någon gång, och jag vaknade pigg som ett stolpskott klockan halv nio imorse. Ingen av mina övernattare ville gå upp så jag gick in i duschen istället, sen gosade jag ner mig i sängen igen.  Jag och Anna tog med våra nyfunna vänner till jobbet på en kopp kaffe, och så fick dem lyssna på ett sjukt samtal som jag hade. En man som är född 1976. Bor i Norrland. Har tre renar: Gunilla, Tindra och Linda. Han ville att jag skulle ringa upp honom den 5:e april klockan 16.00. Han bjöd ut mig på en telefon date.

Efter det så åkte jag, Alexandra, Anna och Offa hem och gjorde tacos och kollade på tv. Senare så kom Mattias och Davis och tittade förbi en sväng.

Gissa vart Mattias plånbok var? UNDER mitt handfat? Kan någon säga mig hur han lyckas? Vilken stjärna..


LÖRDAAAAG

Sitter och väntar på Anna och Alexandra. Vi har tippat på en filmkväll, men vi får se vad som styrs. Vad ska ni göra ikväll? Imorgon ska jag ju jobba igen, mellan ett och sex. Sen kommer min FFFFF in och gosar. Imorgon ska jag ringa till min favoritkund, från Örebro är han med. SÅ SJUKT  JÄVLA TREVLIG, OCH SÅ SJUKT SEXIG RÖST!!!!
- Jaja, lugna sig själv!

Blir nog ingen mer uppdatering förens i morgon kväll.
Puss på  stjärten

älskar, älskar inte ..

Kom nyss hem till Anna. Anna kollar på andra avenyn(som alltid) medans jag och Alexandra sitter och nördar(som alltid) 
Jag har lite delade meningar om kvällen, jag har fortfarande inte bestämt mig. Det kommer nog att bli ganska tufft. Att säga hej då på riktigt. Vi har ju inte träffats på två veckor nu, och jag är ganska nervös på hur jag ska reagera när vi välträffas. Jag måste upp på stan en stund innnan jag åker hem och handla lite stuff. Och så ska jag upp till min frisör och fråga hur hon hade det i Thailand.

Vi hörs kanske lite senare.
Puss sålänge 


..


ta mitt hjärta

Minnena kommer så ofta till mig
nu är allt borta jag fattar det ej.

Jag fattar inte hur jag kan bli så ledsen varje gång jag hör din röst. Jag borde inte bli ledsen, jag har inget för det. Jag får bara lära mig att leva med det. Men hur ska det gå? Hur ska jag kunna leva utan allt det vi hade tillsammans? Vem ska trösta mig när jag är rädd?
Men allting som händer har en mening, allt jag vill veta nu är vad detta har gett mig? Det är svårt att se det ljusa i livet när man bara tänker på en sak. Jag ska ta mig igenom det här, även om det är det sista jag vill nu. Jag måste lägga det bakom mig och börja om på nytt, igen.. Jag trodde inte att jag skulle behöva det . men som sagt, allt som händer har en mening.

BALTEN


OVER AND OUT för cicci, jag norpa datorn! :D NU SKA BALTEN TALA! sitter just nu i skolan och gör inget vettigt över huvetaget, så cicci bloggar och jag glor andra avenyn! men på tal om cicci, där har vi en riktig liten slampa ;) inte många som vet, men jag vet! och i helgen är det upp till bevis, det ska spåra totalt! Jag ska utmana cicci på en liten tävling, får se om hon accepterar den ;) kan bli kul!

Cicci är just nu jätte nervös över vad jag skriver i hennes blogg, så ska inte vara allt för elak! tjing / annajonutis aka balten


haj


Nu är det snart helg igen. Jag vet inte om det är positivt eller negativt för mig just nu. Men jag är glad att jag har mina babes, och dem kommer förmodligen dö i helgen :)
Ikväll ska jag jobba igen, och då hoppas jag på att Brus kommer förbi en stund och äter mat. Ni har väl inte missat att det är Risbergska festen ikväll? Fast jag ska ju då jobba till klockan nio. Sen ska jag ut och springa och sedan blir det sängen. Måste verkligen sova ut snart. Jag har nog ett antal timmar att ta igen.


Ciaao


1337

JAG ÄR SÅ JÄVLA SNYGG, JAG ÄR EN SLAMPA. JAG ÄR VILLIG!

/anonym


girl, use your mind

Jag åkte hem till pappa idag istället för att gå till jobbet. Jag trodde att det skulle vara bra för mig att bara få vara ledig och koppla av. Men jag hade så fel. Jag behöver vara med mina tjejer. Dem får mig att tänka på annat. Precis vad jag behöver. Jag kunde inte bara sitta hemma och tänka längre, så jag gick ut och sprang i nån timme. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna sova inatt, det skulle vara behövligt.

Fick nyss ett sms som gjorde mig glad
"Du ska få dina tio röda rosor :)"

Ibland önskar jag att det bara gick och bläddra fram ett kapitel, för att se vad som väntar en

fetaste fläskläppen

Jag har glömt att berätta. Inatt när jag skulle gå och lägga mig, så hände en sjukt oväntad sak. Jag skulle trycka ner några papper i papperskorgen och tryckte ganska hårt för att det skulle få plats. Då hörde jag bara en smäll, och i nästa sekund ligger jag på golvet. Med blod på hela mig. Jag hade slagit i munnen i diskbänken, på upphöjningen. Gjorde så sjukt ont och jag har ett jag på både insidan och utsidan av läppen. Det kom blod i mängder! Så jag kan ju inte påstå att jag sov speciellt många timmar inatt. Min överläpp ser ut som en misslyckad botoxbehandling.

o m  a l l t  b a r a  k u n d e  b l i  s o m  f ö r r

Shake it ..

Jag hann inte att uppdatera igår. Först var vi och åkte pulka med skolan i Ånnaboda. Jag åkte ett par åk, och sedan satte jag mig i värmestugan. Min skola gillar inte utedagar, allt som gäller för JB elever är CS och cigaretter. Det första jag såg när jag kom in i värmestugan var att dem satt vid datorn. Efter några timmar åkte jag och Anna hem och kollade på tv. Sen somnade jag självklart i soffan, och när jag vaknade var det bara att springa tillbaka till jobbet. När jag slutade åkte jag förbi Frans en stund. Imorgon har han uppkörning och sen åker han tillbaka. Det kommer bli så tomt ..

...

N i  b e h ö v e r  i n t e  s l ö s a  e r  t i d  m e d  a t t  h ö r a  a v  e r . D e t  f i n n s  i n g e n  a n n a n  j a g  v i l l  h a .  M i t t  h j ä r t a  t i l l h ö r  n å g o n  s o m  d e t  h a r  g j o r t  i  ö v e r  e t t   å r ,  o c h  d e t  k o m m e r  d e t  a t t  f o r t s ä t t a  a t t   g ö r a  .  Ä v e n  o m   v i  i n t e  ä r  t i l l s a m m a n s   s å   ä r   d e t   h o n o m  j a g   t ä n k e r  p å  ,  i n g e n  a n n a n .  D e t  ä r  s k ö n t  a t t  v e t a   a t t  a n d r a  b r y r  s i g  o m   e n  ,  m e n  d e t  g å r  t i l l  ö v e r s t y r.

Man mår som man förtjänar ..

Herregud vilken jävla kväll. Började dagen med middag. Sen hängde jag en stund med Franz. Sen gick jag hem och var heeelt slut. Klockan elva somnade i soffan med både smink och kläderna på. Klockan ett ringer telefonen. Och det var självklart Anna Jonutis med följe,
-Hej hjärtat, vi är på väg till dig nu. Är där om en kvart.
-Anna,jag sover som en jude.
-Det är lugnt, vi är sju pers som kommer nu. Ringer snart.
-okeeej ...

Vid halv två ringer mina pluttar och har självklart virrat bort sig. Vi satt hemma hos mig till typ 4 och sen drog vi på en efterfest på stan. Så stöööööööört! Kom hem vid sju någonstans och sedan blev det några mackor och direkt i sängen. Eller ja. Anna och Alexandra tog mina sängar, själv fick man ju sova på soffan. Vilket jävla sätt! :)

Klockan halv elva ringde alarmet på telefonen, det var bara att pallra sig upp till jobbet. Vi var ju lagom pigga. När jag kom till jobbet och satte mig vid skrivbordet så var det så tyst och skönt så jag somna på stutts. Synd att deras rökpaus inte varade så länge. Tjänade 600 kronor idag, så jag ska inte klaga.

Mina pinglor är dem bästa, <3

RSS 2.0