HALLELUJAH


jagsaknardig
jagsaknardig
jagsaknardig
jagsaknardig
jagsaknardig
jagsaknardig

jagsaknardig

har haft en lugn och skön dag. träffade mamma, vi gick och åt frukost på stan och soppade lite. Köpte bland annat en jättesöt vit och röd randig skjorta :) Sen var vi och åt mat med Ulrika, Albin ch min favoritdavid! han tyckte han var jättebusig som satt och läste mina sms. Han berättade för mig idag att jag och Albin alltid lurade honom när vi var mindre. Och att jag var mycket snälla och roligare när jag var yngre och ville springa och jaga honom. Min nioåriga lilla prins <3
ska nog ta mig tid att leka lite med honom imorgon också!

GRATTIS ALEXANDRA TILL KORKORET. DU VET ATT JAG ÄLSKAR DIG!


gulleponk

Somnade tre inatt! Är så trött på att inte kunna sova. Sitter i skolan för första gången på över en vecka. Jag var säker på att jag inte skulle orka upp idag, så jag ställde av larmet innnan jag somnade. MEN, Erik ringde och väckte mig kvart över sju, kom och hämtade mig och körde mig till skolan. Han är så snäll! Ska göra engleska nationella, sen kommer han och hämtar mig igen :)

nej nu ska jag kila, hörs senare babes!
puss och kram


HELA VÄRLDEN FÖR MIG

ALLTING FINNS FRAMFÖR MIG

lite nytt


lite nytt som jag har införskaffat mig




jag har aldrig slutat tro

DU GER MIG BRA VIBRATIONER ..


mysiga vecka

jag har inte bloggat på fem dagarna, väldigt dåligt! MEN jag har å andra sidan haft fem väldigt bra dagar. Har hunnit med en massa: grillat, eldat, ÅKT BIL, hängt i gäng och varit vaken hela natten .. och så har jag ju hunnit shoppa också :) ! Jag har haft väldigt roligt. sen att jag har vänt på dygnen nu är en annan femma. ska försöka vända tillbaka efter helgen som kommer. Och sova på nätterna(hör du det erik?) inte lägga mig sju på mornarna ;D

det finns tid för skratt när jag börjar om igen, ingenting kan hindra mig!

DET GÅR BRA NU

hey kompisar!
blev ingen skola idag, har fortfarande ont i huvudet! TACK och BOCK för att sommarlovet snart är här! Måste bara berätta att jag skrev ett mejl till bludiblu, och 3 minuter senare fick jag ett svar att dem ville att jag skulle komma in med en ansökan. hur roligt som helst! ska leta så många jobb som helst nu! har ni något sommarjobb?
nej nu ska jag göra mig iordning sen ska jag åka in och lämna tillbaka en klänning jag köpte på indiska förra veckan!


är sjukt sugen på att ha den här fast i rosa med mina höga friis&co skor på avslutningen

ENGLAND I SOMMAR

hej alla gulleponkar!
har haft så mycket att plugga så jag har inte riktigt haft tid,  men snart är det sommarlov! har ni något planerat? :) Jag ska åka till england! jag känner mig som jordens lyckligaste tjej! ska och hälsa på några "bekanta" jag kommer inte ens ihåg namnen, men terry (eller jerry) ville iallfall att vi skulle komma och hälsa på dem i Cambridge. Jag har aldrig varit där så det ska bli jätteroligt! John har bertättat om någon varuhus som man kan åka frittfall i. Jag som älskar shopping, OCH karuseller, det kan ju bara bli bra! :) Är det någon som har några bra tips, shopping upplevelser eller något annat som ni kan dela med er av. Skulle bli väldigt glad!


jag är så glad, tralalala

<3


glömde jag berätta hur mycket jag tycker om mina vänner? jag älskar er


chokladmuffins

hej raringar!
har verkligen inte haft tid att uppadatera i helgen, har varit fullt ös hela tiden! bakat, städat, pluggat och haft främmande! Jovars, det kostar att ligga på topp!

jag blev tvungen att beställa en ny vårjacka, då princessan min har tagit den bruna :) och på den andra bråkar ju dragkedjan, och så fick en söt liten blus följa med också. John tvingade mig även till att baka STORA chokladmuffins med chokladbitar i (dem skulle vara lika stora som dem på donken, och tro mig. Det blev dem) Jag kan lägga ut mitt recept imorgon :)


nu ska jag lägga mig och sova, så jag är pigg och fräsh på idrotten imorrn!

SMASH INTO PIECES

Har ni kollat på idol ikväll? I såfall har ni inte missat smash into pieces .. så gallet bra! Och Adams röst? MJAU .. men  viktor är och förblir min favorit! Jag får tacka min kvinna Anna som fick mig att börja lyssna på dem :)


Bilden är tagen från deras sida på myspace!

http://www.myspace.com/sm4shintopieces

come and hold my hand

jag vet att det finns mycket saker man inte ska skriva på en blogg, men min blogg är min dagbok. Där jag skriver mina tankar. Ibland tvivlar jag starkt på att det finns en gud. Som jag gissar att så många andra också har tvivlat på. "allt har en mening" känns för mig som en meningslös mening av tomma och betydelselösa ord. Men vem vet vad som väntar bakom hörnet? Jag har sagt det förr och jag säger det igen, om man bara kunde få bläddra till nästa kapitel, tjuvsika lite, och sedan se om det är värt att vänta, och hoppas.

När man tror att tårarna är slut, att man inte ska gråta mer. Vänds allt upp och ner igen. När någonting man har haft i över ett år sakta avtar och plötsligt försvinner spårlöst undrar man om de någonsin kommer att ta slut. Förmodligen inte. Ett år av trygghet och kärlek försvinner.

du vet vad jag har sagt, till stjärnorna och tillbaka!


Trötter

trött, trött och åter trött. Jag kom inte i säng förens halv sex i morse. Var ute med Erik och Linnea hela natten lång. Det var galet länge sen jag träffade honom faktiskt .. Hädan efter ska jag alltid stänga av mobilen när jag sover, hatar när man blir störd i skönhetssömnen! Jag vaknade vid två och är på det ultimata ciccifrida humöret. Vad ska ni göra idag?

Jag såg några roliga gratulationer på facebook på min födelsedag


stackars bror min .. =D

egen shopping

Eftersom att att det trots allt var min fördelsedag så var jag ju tvungen att köpa lite presenter till mig själv också :)
Det blev en hel del saker som fick följa med hem:

en vit ballongklänning - 199kr Gina Tricot
en vit fodralklänning - 149kr Gina Tricot
en rosa och orange - kofta 299kr Gina Tricot
bikini - 249kr Gina Tricot
bh - 149kr hm
foundation - 125kr hm
puder - 120kr hm
mascara - 149kr hm
brun utan sol - 159kr Cubus
strumpbyxor - 69kr Indiska
örhängen 129kr Gina Tricot
diadem - 39ktr Indiska
brun klänning med rosa brodderi - 299kr Indiska
svart hög kjol - 99kr Indiska
vit blommig hög kjol - 129kr Indiska
pärldiadem - 39kr Indiska
hårspännen - 29kr hm

sen är det säker nått mer som jag inte minns. Nu ska jag ut och leka med min CROSS. puss och godnatt

17 ÅR

Igår var det som sagt min födelsedag och jag fick en massa spännande saker: presentkort, pengar, smycken, kläder mm. Jag blev verkligen helnöjd!


jag fick den här supersöta koola anna bikinin av john :)

blommig falukorv

long time ago!
Hej igen. Har haft fullt upp och bloggen har åter igen hamnat i kläm. Men den här gången lovar jag att det i fortsättningen inte ska hända. Har jobbat och pluggat vidare så allt rullar på. Men nu ska vi ta ett uppehåll på jobbet så börjar jag jobba heltid i sommar istället. Så den sista tiden innan skolavslutningen så ska jag bara plugga järnet!

GRATTS ALEXANDRA SOM BÅDE HAR FÅTT JOBB OCH LÄGENHET, DET ÄR DU VÄRD!

RSS 2.0