<3

Har ätit middag med Freddie och pappa nu. Jag är så glad att han är hemma och hälsar på ibland :)
Nu ska jag åka hem och sova. Jag jobba rimorgon mellan ett och sex!
Puss


HALLÅ?

VAD HÄNDER IKVÄLL?!?!?!?!?

...

Har inte så mycket att säga. Skolan går bra och jobbet går bra. Jag och john är inte tillsammans längre. Ett år hade vi tillsammans. Jag har väl inte direkt någon kommentar till det. Jag har inte haft tid att tänka på det ännu. Jag har inte hunnit smälta det
.
those summer nights, those summer nights in bed
You cannot make it right, you can't make it right again
im scared now for life

with every single breath of me i'm gonna love you




 

försvinn dumma vecka!


Om den här veckan bara kan vara över någon gång? Jag har nog aldrig önskat att det gick att snabbspola tiden (jo när man var liten och ville ha paket på jul/ födelsedagarn) Jag vet inte vart jag ska börja. Det är väl inte direkt någonting som är speciellt bra nu. Och mitt i allt så är john borta. Så opassande. Och vad det har tagit åt honom kan bara djävulen veta. Han är sådär. Som bara någon man älskar kan vara mot en. Kort, inte värst trevlig och väldigt osocial. Jag vet inte vad jag ska göra?! Kanske är det bara jag som är nere, men då borde han väl iallfall vilja få mig på bättre humör igen? Just nu förstår jag ingenting. Den tiden jag borde sova ligger jag bara och tänker på annat. Jag kan inte sova, inte efter det som hände. Jag ligger bara med en klump i magen, och den klumpen vill bara komma upp. Nu sover jag inte ens hemma längre. Utan numera är det pappas säng som gäller.
"tack du vita dam"







om dygnen bara vore lite längre ..

HeY!

Jag har varit med Frida hela helgen. Det var både kul och behövligt. Det händer inte allt för ofta att vi båda har tid över för varandra. Och DET är synd. Men nu har vi tagit igen lite av den missade tiden. Imorgon är det måndag igen, och jag är både nervös och orolig för hur jag ska klara av den?!

------------------------------------------------------------

Måndag:

Skola: 8.30 - 15.20

 Dans: 16.00 - 17.30

GYMMET

Tisdag:

Skola: 8.30 - 15.20  (Tiden skiter sig!)

Frisören: 13.00 --->   

Jobb: 17.00 - 21.00

Onsdag:

Skola: 8.30 - 15.20

Dans: 16.00 - 17.30 (Tiden skiter sig!)

Jobb: 17.00 - 21.00

Torsdag:

Skola: 8.30 - 15.20 (ENGELSKA REDOVISNING OCH EKONIMOPROV!)

GYMMET EN SNABBIS!!!

Jobb: 17.00 - 21.00

Fredag:

Skola: 8.30 - 11.30

GYMMET HELA DAGEN!

------------------------------------------------------------

  

Plus att jag måste plugga. Hur ska jag få tiden att räcka till? Någon som har ett förslag?

Och John ska iväg med sin familj och åka skidor, så honom får man ju inte se dem kommande veckorna. Nu känns det bara som att all luft är slut. Om den ändå vore det ...


090226

Hej!
Kom hem sent igårkväll. Efter en lagom lång tågresa fick jag stå och vänta på bussen till pappa. Efter det som har hänt råder det ingen tvekan om att jag inte skulle sova ensam. När jag låg i sängen gick det tusen tankar genom mitt huvud så efter en stund smög jag in och frågade om jag kunde få sova i pappas säng. Och pappa skrattade bara och sa
-Jag ska skydda dig.
Det kändes lite konstigt att sova utan johns armar runt om mig.

Nu har jag precis beställt hem påslakan och tofflor till min far, hoppas att han blir glad!


ppppp


JAG ÄR SÅ SJUKT PARTYSUGEN NU!



HOHO

SÅ KUL!

Vilka är det mest synd om i skogen?
...............myrstackarna

Vad är en groda utan ben?
.......................hopplös

Varför kan en hjort inte ångra sig?
................gjort är gjort

Rosa busskorthållare





Funderar på att klicka hem en sån här korthållare. Jag skulle behöva en sån till mitt busskort. Jag är så rädd för att något av mitt andra kort ska avmagnitisera det. 30% av vinsten går till bröstcancerfonden. Du kan köpa det hos http://yomiuf.se/

sol, klackskor och en vitblommig tubklänning

Har inte nästan inte uppdaterat någonting dem senaste veckorna, jag vet inte vad jag ska skriva längre. Har tappat motivationen helt och hållet. Har just nu lov och ligger i soffan hemma hos john och kollar när tobbe spelar GH. Ni har väl inte missat att jag spelar expert på bas nu :)
Det är väl konstigt att det ska vara kallt så länge på året? Varför kan det inte vara skinande sol och 30 grader alla dem dagarna som det istället är grått, snö och regn? Varje dag går jag och hoppas på att John ska säga att jag ska packa väskan för att vi ska åka till något varmt ställe. Om jag skulle få packa ner 5 saker skulle det nog vara:

Klänning
Klackskor
Bikini
Pengar
Gladiatorsandaler

Jag gissar på att John skulle packa ner:

Sin 42 tum platttv
Guitar hero
Hårfix
Sina finaste Lacost shorts
svarta respektiva vita ed hardy linne

Du som har en lika fåfäng pojkvän som mig, hör gärna av dig!


HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=-sy3hLO6l94&feature=channel


 

<3

Är numera i Stockhom hos min prins. Åkte hit igår, och har inte haft en tråkig stund sedan dess. Saknar redan mina pinglor, det är så länge kvar tills jag får träffa dem. Idag var det så fint väder ute, så vi öppnade fönstret till sovrummet och lät solen skina in medans vi låg i sängen. Även fast det var tio minus ute och fönstret stod på vid gavel så var det hur varmt och skönt som helst. Sådana dagar uppskattar vi!

Ha en mysig fortsättning på alla hjärtans dag, det ska jag!



 


nytt jobb

Var i skolan igår hela dagen, och efter det så åkte jag hem och duschade och sedan vidare till mitt nya jobb. Ja, ni hörde rätt. Jag har fått ett jobb, som försäljare. Jag var så nervös dem första samtalen, men sen gick det hur bra som helst. Jag ska dit imorngon igen, och så får vi se hur det går.
Nu ska jag hem och vila upp mig.

sitter och smeker råttans härliga "svans" /jjoelb

bada isvak

Igår var vi och badade isvak. Och jag ljuger inte när jag säger att jag fortfarande är kall. Jag kunde inte sova på hela natten för att jag frös så mycket. Men nu är det gjort och jag väntar bara på att vi ska göra det nästa år igen. Innan jag skulle hoppa i trodde jag att jag skulle få en hjärtattack, jag var så oerhört nervös. Väl nere i vattnet fick jag ett par frågor och svara på, men han verkade inte vilja att jag skulle gå upp så jag fick be om det.
- NEJ, bara en fråga till Cecilia! Vad heter Norges huvudstad?
- OSLOOOOOO, LÅT MIG GÅ UPP NUUUUUUUUUUUUUU!

ungefär så löd vår dialog.

Efter att vi hade badat så skulle vi och dansa, men vi var alldeles för trötta och kalla så vi la oss inne i bastun.

  

grattis gammelmormor 80 år.

Hej!
Jag har inte haft tid att uppdatera någonting i helgen, john har nämligen varit här. Igår var vi och bowlade och åt på kina muren. Min gammelmormor fyller nämligen ÅTTIO år idag, GRATTIS! <3
Det har varit några skumma typer som har ringt och skickat sms till mig. Och jag BER er på mina bara knän: låt mig bara vara ifred! Jag är inte intresserad. Varken jag eller Moa!

Nu ska jag och bada isvak, ha en bra dag!

<3

Jag har verkligen inte haft tid att uppdaterat. Jag har haft fullt upp, både med skolan och med huvudvärken. Men imorgon ska jag äntligen till synsam och få reda på hur det egentligen står till med mina ögon.
Igår var vi och åkte skridskor, det var så länge sen jag åkte. Men matchen gick bättre än väntat, och jag gjorde faktiskt några mål ..  Men nu ska jag plugga en stund..

Vad ska ni göra på alla hjärtans dag?
Pusss

RSS 2.0