glad tjej92

yeeeeeeeeey!
Bruno berättade just att mitt läppstift ligger i hans bil.
det gjorde min fredag.

kysssssssssssss


ont i hjärtat

igår när jag var och åt middag hos min gammelmormor så sa hon att hennes bästa vän Maj ville att jag skulle komma ner. Maj är en kvinna som alltid har funnits i mitt liv. Jag brukade springa hemma hos henne och hennes man Yngve som dog för ett par år sedan. Min gammelmormor sa att det var viktigt att jag gick ner dit för att Maj ville ge mig en present, innan hon dör. Nu när hon är så gammal. En pälskrage, som Maj vet att jag har letat efter. Så imorgon var det planerat att jag skulle dit. Med tanke på att hon är 93 år gammal så vet jag att hennes tid snart skulle vara inne. Igår när hon kom gående så stog jag i fönstret och tittade på henne, och jag kände på mig att det snart skulle vara dags. Bara för att hon stog så länge och kollade på himlen.  

jag fick nyss ett samtal, hon har ramlat ihop.

saknar dig redan
hoppas du får det
bra, hälsa alla!♥


helt otroligt

Nu har jag tappat min Dior parfym som jag fick av John. Har velat ha den jättelänge, och när jag skulle åka från Stockholm så tappade jag den i badrummet. Inte nog med det, nu har jag tappat bort mitt BÄSTA läppstift! Isadora med färgen 80, Tafetta Pink. Och nu finns det inte att få tag på. usch..


right beside you

Jag tänkte skriva lite om mitt och Johns förhållande...

Vi träffades på en busshållsplats i mars 2008. Jag föll pladask för för denna snygga kille som som satt i en D&G tröja och skrattade. Jag kan fortfarande minnas hur jag stog där i min gröna jacka och höga klackskor och fnissade. På den tiden var han ett riktigt charmtroll, och jag kunde inte göra annat än att avguda honom. En vecka efter bestämde vi oss för att träffas på järntorget, och så fort jag såg honom så kände jag att det var något speciellt. Trots att jag bara var 15 år då och han 21 så kunde jag inte sluta tycka att han var helt underbar. Men han sa att åldersskillnaden var aldleles för stor. Jag var ju yngre än han lillasyster, och han var äldre än min storebror. Men jag kunde inte inte annat än att tänka på honom. Dag ut och dag in.

En vecka efter det var jag inne på toaletten och sminkade mig. Och jag hör ett JÄTTESKRIK. Det var Jessica som skrek:
-Det kan inte vara sant, det kan inte vara sant! CC KOM!

Så jag sprang ut från toaletten och trodde att det hade hänt nått allvarligt. När hon skriker att John har skrivit ett sms till mig:

"Hej sötnos :) Hoppas allt är bra med dig.
Är du laddad inför helgen?^^
Puss"

Helgen efter det gick vi alltså på Millencolin konserten tillsammans. Och när jag skulle möta upp honom utanför baren var jag tvungen att stanna till. Jag var jäääättenervös. Och då måste jag tillägga att jag aldrig blir nerväs när det gäller killar. Men tillslut tog jag mig i kragen och gick dit. Och jag minns att jag fick en bamsekram och en liten viskning i mitt öra "gud vad fin du är!"

Den dagen blev Johns bästa kompis Joakim och min bästa kompis Jessica ett par. Och dem är fortfarande tillsammans. Jag och John fortsatte och träffas på helgerna. Jag tänkte att det aldrig skulle bli något seriöst med tanke på att jag var 15 år och en riktig killtjusare, och jag festade minst 2 gånger i veckan. Jag hade inte ens gått ur nian. John å andra sidan jobbade på volvo och bodde ensam. Så det fanns inte ens i mitt huvud. Men skolavslutningen närmade sig och jag var tokkär.

En kväll ringde Johns kompis mig, han berättade att jag måsta jobba för att få John. Att jag måste kämpa för det jag vill ha, och att jag skulle ringa John på en gång. Och det gjorde jag. Vi började träffas mer och mer. Och jag visste att han var den rätta på ganska kort tid. Så en dag bestämde vi oss för att ta klivet. Och det kommer jag aldrig ångra. För jag älskar honom.
Det spelar ingen roll hur många gånger jag tänker på hur långt bort han bor, hur långt i livet han har kommit eller hur många år det skiljer. För han är min pojkvän. Och det hoppas jag att han kommer vara länge till ♥

     
                             


filmmys

Godmorgon sockertoppar!

Jag ligger i soffan och kollar på filmen Beowulf. Ska titta klart på den sen ska jag ut och springa.
Vad ska ni göra idag? :)


kvällspass

30 minuter löpning

50 situps

25 armhävningar

25 rygglyft

50 benbajs





Nu är jag redo för sängen och lite film

usch för dig ibland

Blir så arg att jag knappt vet vad jag ska ta mig till. vill bara skrika en massa dumma saker, men jag har lärt mig att det tyvär inte hjälper. Ska vända min negativa ilska till något possitivt, nämligen en springtur. Med mitt långfinger i luften, bara för att jag är så sur på dig




27/ 10 09

Har inte alls haft någon lust att blogga idag, fram tills nu. Så nu tänkte jag sätta mig och knåpa ihop en önskelista till julafton. Har varit ute på en två timmar lång skogspromenad med mamma, sen så träffade jag Nike en stund. Kan inte få nog av den människan, en riktig goding!

PUSS





tävling

Nu är det är ny tävling på Fokis.se, där du tävlar om hårvårdsprodukter från Forhai.se.

Lycka till gulleponkar!

nya nagellack

Var uppe på stan idag och träffade Mirjam. Väldigt trevligt faktiskt. Hon är precis lika blåst och söt som förr! Drack lite kaffe och så passade jag även på att köpa lite nagellack.




25 kronor styck på Cubus


rosa bandet

Nu är det rosabandet som är i fokus. Och jag har som varje år köpt ett rosa band. Men det finns ju fler alternativ för att stödja bröstcancerforskningen, bland annat:

K
öpa algrens bilar, i form av rosa bröst.

S
msa ordet: ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor.

Köp ett rosaband och 25 kronor går till bröstcancerforskningen.
   

                               

Vad gör DU för att hjälpa till?


mår som man förtjänar

Hade en jättetrevlig kväll igår. Började med biomys med Frida, äntligen midsommar. Den var helt okej, om man bortser från de allt förmånga intrigerna. Efter bio blev det en snabb kaffe med Christoffer, sen åkte vi på fest hos Axel. Det var jättekul att träffa alla gamla rävar igen. Vid två körde Erik in mig till John och co. Och därifrån hem till Johns föräldrar. Jag överdriver inte när jag säger att jag trodde att jag skulle dö, mådde så fruktansvärt dålogt där ett tag! Några spyor och sparkningar på Tobbe så la jag mig och sov.

Fattar inte varför jag åkte två timmar hemifrån för att få sova med mannen. Ångrade mig hårt imorse. Så nu ska jag vila upp mig med lite ensam mamma söker.



     precis innan jag hade min nära-döden upplevelse

BB till afganistan

Läste alldeles nyss att 50 nya soldater från K3 i Karlsborg ska till Afganistan. Och någon minut senare fick jag veta att Bruno skulle dit. buhuu tycker jag! Tänk om han dör?! äsch, den spillivinkeln klarar sig säkert.. Ikväll ska dem iallafall ut en sista gång, för på onsdag åker han!

wish u luck bajsbruno!


RSS 2.0